發新話題

[問題匯報]斷線問題!

[Close]
引用:
原帖由 〝眷戀§樂 於 2008-3-28 14:03 發表

小豬豬 唔好講佢住...
可唔可以開post重申條規則呀
我驚下次又係咁
咁就無謂啦

立場:中立
() 是我/.特別.強調.先() 住

引用:
原帖由 小飛豬 於 2008-3-28 14:06 發表

() 是我/.特別.強調.先() 住
你話()咩呀? 唔多明

咁你咪用錯左lor..
要用標點先得ga..

我本身都係諗住睇睇,,,見咁多回覆...但岩岩 係 #147 果度睇到 小飛豬講左一句.. 真係好唔倨...

佢話 好多隊都因為講左一句 粗口而 判輸... 我真係想知... 我地對z團果埸... 佢地好明顯係講左粗口...但係又判左我地輸!!..

仲要!..果陣...佢講我地兩隊雙雙入圍... 當係解決左..點知之後判我地輸...個原因係 ""我地係度玩野""  大佬..我地正式果埸...彈左個隊友..都已經冇出聲..但係對方竟然彈左句粗口出黎...咁我地有睇過個規則..都講明左..犯規者則判輸...但係到頭黎...係我地跟規矩既輸...勁無奈囉...!!..我同佢地講...話..咁重賽一次...又唔得..我地果陣...係第一回合...  第一回合丫!... 判左我地跟規矩既輸...仲要話我地玩野...好無奈囉!... 有相有rp做證..都係輸...... 連重賽既機會都冇...咁咪等於人地不戰面勝!?... 我真係好唔明囉... 雖然一定有人話我地係度捉字眼..但係事實就係事實..佢講左果句..係粗口... 但係一定有人會講.果句又有咩解咩解... 事實上丫...係明眼人一睇就知係粗口啦...問題係幫理定係幫親ja麻... 加上...我好認真咁講..個規矩事事實實係有問題..同埋唔清既地方囉... 依隊佢地咁樣判輸...我覺得係有得講..... 因為規矩係有問題...而唔係人既問題...如果規矩係冇問題..試問點會有人會咁做?? 我果埸就已經係一個好大既問題啦.....本身係雙雙進線...轉個頭係判跟規矩做野既我地輸... 你話咩道理?? 一句話我地玩野..就可以連重賽都冇... 直情係輸!!..

唉.樓上個位.你認為小飛豬大大好得閒?

人地只不過係一句粗口..你自己又實力不足

輸了就係輸了..你地有隊員彈左.又要屈豬大?

人地比個比賽你地打..你唔倨可以唔打

咁你地想點?重賽.結果只會一樣.但比你有個希望

有時希望愈大..失望愈大.如果大家唔想豬大再煩

請無聊既野.例如:對面只係同盟講粗口等既問題

都唔好係度晒人時間

樓樓上個位!
最憎d人輸又捉埋d9屎野
朋你有咩可能嬴z團
100%輸更比z團

未打過..唔代表會輸... 但係直情判輸..就等於係輸!...

我地唔係捉埋D 9屎野.... 只係跟規矩.. 冇特意去捉囉..
咁就應該係輸!?  .. 根本就一場都未打過...

不要太武斷吧..

想加多句...

如果人地唔講...試問我地點會咁做呢.../?

仲有..唔係 係同盟度講...係所有度講...

第二... 如果...真係好似你地咁講..我地捉埋D 9屎野..姐係你地都覺得佢地講左粗口啦...
如果唔係粗口...你地何以覺得果D係 9屎野呢,,,? 係咪先..
既然係咁..點解唔係判輸!?..
仲有..有問題既時候..小飛豬係應該要去解決囉... 我唔係話..佢冇做度野..我只係覺得好唔公平咁囉...  但係我地跟左規矩黎做...但係俾人判輸囉...

姐e+個處理方法有冇改到\?
照原本?
斷線hero and馬不能控?

引用:
原帖由 把洒問清天 於 2008-3-29 09:43 發表
樓樓上個位!
最憎d人輸又捉埋d9屎野
朋你有咩可能嬴z團
100%輸更比z團
一定的嗎?
太好笑了
我想知做咩小fly唔扣除番你個vip
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-3-29 12:24 發表

一定的嗎?
太好笑了
我想知做咩小fly唔扣除番你個vip
華咪係既以事論事囉人囉... 我欣賞依d人...

引用:
原帖由 貓貓貓貓貓 於 2008-3-29 03:29 發表
我本身都係諗住睇睇,,,見咁多回覆...但岩岩 係 #147 果度睇到 小飛豬講左一句.. 真係好唔倨...

佢話 好多隊都因為講左一句 粗口而 判輸... 我真係想知... 我地對z團果埸... 佢地好明顯係講左粗口...但係又判左我地 ...
就算比你重賽了
你都玩唔到上去
但問題點解z團唔係當輸
不解中.................
z團以語言傷人理所當然應該=輸

回復 162# 的帖子

果句粗口冇攻擊成份 想講

仲有係完場之後
我地一直有叫佢地重賽
佢地死都唔肯
你想我地點做.....?

發新話題