發新話題

IPvE.COM 與內地著名戰隊 HERO 正式合作

[Close]
HERO(英雄)国内二大有名的《战地风云2》战队之一 www.heroclan.net
SAGA(传奇)国内二大有名的《战地风云2》战队之一 www.bf2.com.cn

国内二位重量级的老大都在激烈地争斗中
但一般我都在SAGA混
Kanan

真是很大的喜訊@o@
這樣內地的玩家連線速度大大提高

點解呢兩日自從個server 比左hero 開之後, 我覺得好難先更新到個server
今次都要 refreash 成5 分鐘 ....
之前唔係咁ga  仲有..... 成200 ping ... 點玩呀?
唔知大家有無好似我的經歷呢 ?

引用:
原帖由 spriggan 於 2006-12-27 12:29 發表
點解呢兩日自從個server 比左hero 開之後, 我覺得好難先更新到個server
之前唔係咁ga  仲有..... 成200 ping ... 點玩呀?
唔知大家有無好似我的經歷呢 ? ...
依家仲未比hero的

引用:
原帖由 spriggan 於 2006-12-27 12:29 發表
唔知大家有無好似我的經歷呢 ? ...
就算開,,都完全同自己vlan香港伺服器速度 一d關係都無

會有新伺服器,for hero

hero貌似素战地2和战地2142的

引用:
原帖由 Itzamana 於 2006-12-27 20:44 發表
hero貌似素战地2和战地2142的
有没有搞错,HERO最强的是BF1942,HERO有BF全系列的分队

老大們努力的成果..
太好了XD

引用:
原帖由 RyuSuke 於 2006-12-27 23:11 發表
老大們努力的成果..
太好了XD
我地仲有好長既路..希望大家繼續支持~

我想問下啊~如果我向大陸應該點先玩到信長之野望啊~可能講俾我聽嗎?????

恭喜晒..繼續加油

引用:
原帖由 sweetom 於 2006-12-25 17:39 發表
什麼來的...不太明白!!!
我都係..合作左會點??
LaZy~~~ ~

我也是 一样的,用VLAN就老报发送数据出错

服务器总是关闭的.....

服务器总是关闭的,怎么上去对战......

真好呀,呵呵,赶紧去试试!对hero有点知道的说!

發新話題