52 1234
發新話題

▣ 星願正式招生 ☈ [暂停]

[Close]
引用:
原帖由 殘念﹏Clay 於 2008-12-24 00:40 發表

唉 算LA VLAN D人咁KAI 7下7下咁 估唔到星願有咁kai既人 唔能入la
玩番ggc算 同埋呢 有品又點會粗口仔呢 你真係冇讀過書 仲想學人串咀
唔能入la (你入到!?)

引用:
原帖由 SDRoLㄨ霸皇 於 2008-12-27 01:11 發表
1)      姓名:24200021
`2)      性別:男
`3)      接触信長多久:1年
`4)      入團原因:名型
`5)      Msn:[email protected]
`6)      之前入過什麼團:未入過
`7)      覺得最擅長在信長的是:唔知 ...
SM..........................................

引用:
原帖由 [mh]kfc 於 2009-1-3 12:15 發表
`1)      姓名 [mh]kfc
`2)      性別 m
`3)      接触信長多久 2-3年
`4)      入團原因 想變強, 一路練舊版打團, 一路學新版
`5)      Msn [email protected]
`6)      之前入過什麼團 doom,war3....(好多 ...
ADD siuyin考官~~~~~~

引用:
原帖由 ╒Ruido-K╛ 於 2009-1-3 11:37 發表
`1)      姓名 ╒RuIdo-K╛
`2)      性別 男
`3)      接触信長多久 一年
`4)      入團原因 想搞下GAG
`5)      Msn [email protected]
`6)      之前入過什麼團 爛gag團(無)
`7)      覺得最擅長在信長的是 腦 ...
偉健吃偉哥吧回老家, 表第都沒情說 ,給我滾

引用:
原帖由 ╒Ruido-K╛ 於 2009-1-4 15:56 發表
偉哥食左啦...好精神.... 我的名子不是偉健是╒Ruido-K╛喔
私は白痴のではありません!""
別扮阿,あなたは白痴です

引用:
原帖由 本神是客人 於 2009-2-2 02:34 發表
`1)      姓名?                 本神是客人
`2)      性別?                  男仔
`3)      接触信長多久?   唔經唔覺都有4年了
`4)      入團原因?          我諗會多團戰打咪入
`5)      Msn?                   ...
十卜,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

引用:
原帖由 ray405 於 2009-3-22 00:00 發表
人妖乂戀

1年
幫你地打信長盃3
[email protected]

毛毛
你咩版本 / \

52 1234
發新話題