發新話題

▣ 星願正式招生 ☈ [暂停]

[Close]
在你地不收名其間我也留下.
1) 姓名:-Mr_YiN
2) 性別:男
3) 接触信長時間:2年.
4) 入團原因:越戰越強=]
5)Msn:[email protected]
6)輔與主打. 羽柴.信長.2龍.槍神.直江.等等
7).瘋癲×家族

1)wukahoa4
`2)      男
`3)     5個月
`4)      想入貴團學野增進自己實力.
`5)      [email protected]
`6)      沒
`7)      百地,直,信,服

姓名?                                                〝mR_凝冰
`2)      性別?                                       男
`3)      接触信長多久?                       幾年
`4)      入團原因?                               出名/打團戰
`5)      Msn?                                       [email protected]
`6)      之前入過什麼團?                   未入過
`7)     覺得最擅長在信長的是?        大多數的團戰英

1.巨型彈彈波
2.男
3.3-4years
4.because this team is best of the best
[email protected] <請話係星願團
6.冇入過
7.槍神.信長

1)★小圖
2)男
3)1年半
4)吸收更多團戰經驗
5)msn:[email protected]
6)輔手位.主力
7)凡人的智慧

姓名?                                          ★Mr.遇見﹡
`2)      性別?                                男
`3)      接触信長多久?                  幾年
`4)      入團原因?                         個團出名/打團戰.想入團增強自己實力.
`5)      Msn?                                 [email protected]
`6)      之前入過什麼團?               冇.但識打團.
`7)     覺得最擅長在信長的是?      冇最擅長.只有更擅長.用主力比輔手擅長1點.

1)尐﹏之。水
2)男
3)3年
4)好想打團戰,,,打街場多無隱,,,特別like同團友打內戰,,互相交流
5)[email protected]
6)無
7)主力系英雄 (信長 義龍 )

填寫表格

`1)      姓名★:.瘋癲×小k
`2)      性別★:男
`3)      接触信長多久★:都有5年前排退左信4個月到e家先挽反
`4)      入團原因★:想係貴團度學多d野....況且想回復反一開始打團既成果
`5)      Msn★:[email protected]
`6)      之前入過什麼團★:好多,,,,,,,,,,,,,,,因為退信del哂了....唔記得左.......e家得反呢個
`7)      覺得最擅長在信長的是★:遊激戰..走位..英就唔多講了....全能la..可能...近排先開始打反團

暫停左都要留架la...sor

希望下次有機會la

PS
有片

以上影片都係舊年5月前所影的.........................

填寫表格

`1)      神手_GG_
`2)      男
`3)      3~4個月^^
`4)      悶悶悶悶悶
`5)      [email protected]
`6)      廢團
`7)      信長,8地,上3,本多,單羽,瀧一,M錢佬

`1)      姓名:紅櫻§幕
`2)      性別:男
`3)      接触信長多久:3年
`4)      入團原因:想打團戰,成為神手
`5)      Msn:[email protected]
`6)      之前入過什麼團:冇入過團
`7)      覺得最擅長在信長的是:槍神

我想入團  
我=經驗 有 1year
我小小實力都有
一定唔轉團
我主力:2龍,真田,殺人 信 $# 火神,輔神市
我平易近人. 我會加油<
我合作的!!!
fb :[email protected]

我極度想入呢個,提升技術!

姓名:真名叫我 龍仔得啦!
   我既野打左係下面個帖到...   敬希原諒!

點解我加左星願,但係冇人覆?

星願考生群有冇人管理?點解我msn長開都見唔到你地on既?我想入團既資料全部係個msn到傳送左比貴 團啦!
希望貴 團可以比一個機會我考!我都係再打多次我既資料啦!
`1)     姓名:真名叫我做 龍仔得啦!vlan既帳號名左面有啦(PeTeR3523)
`2)     性別:男
`3)     接触信長多久:三年
`4)     入團原因:我第一想學習打團戰,第二呢就想提升實力 ,第三.有機會就係團戰會見我呀哥(佢係別個團),我偷偷地咁入團           嫁咋...
`5)      Msn: [email protected]
`6)     之前入過什麼團:只有自己開左個兩個人既fd團..(無打過團戰既)
`7)     覺得最擅長在信長的是:愈戰愈強(不過太強就唔得啦)同埋主要係 輔手英比較強 例如:【雨】柴.呀市.直江.平手。

4年既POST啦話咁快星願咁就成立4年
﹁___﹁

想入團

`1)      姓名? yqr1indr
`2)      性別? 男
`3)      接触信長多久? 1年
`4)      入團原因? 提高技術 多接觸團戰
`5)      Msn? [email protected]
`6)      之前入過什麼團? 沒有
`7)      覺得最擅長在信長的是 ?  主力 補手

發新話題