發新話題

▣ 星願正式招生 ☈ [暂停]

[Close]
`1) 姓名  魔紫凌
`2) 性別  男
`3) 接触信長時間   不詳
`4) 入團原因  找不到好隊友害我天天走場
`5) Msn   [email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是   不詳

靚仔方返黎,me 可以退團啦
你地test 就add 方 88

引用:
原帖由 ☆X㊣☆醬 於 2008-4-14 22:55 發表
`1) 姓名  ☆X㊣☆醬
`2) 性別  男
`3) 接触信長時間   忘了
`4) 入團原因  想提高技術
`6) 覺得最擅長在信長的是   信長  山王   槍神  上3    毛   等 ...
= =hi   你都想進團ar    我林你應該進到 幾勁下

`1) 姓名  GA淫蕩月
`2) 性別  男
`3) 接触信長時間   不詳
`4) 入團原因 增強實力
`6) 覺得最擅長在信長的是   槍神 武田 佐佐 本多

引用:
原帖由 滅。小方方 於 2008-4-14 23:52 發表
cant 做主星=8
死彈機佬

玩三場彈三場
只想從前的溫馨-
不數從前的罪證-

`1) 姓名 SAI
`2) 性別 男
`3) 接触信長時間 1年多
`4) 入團原因 提升信長實力7.7
`5) Msn [email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是 冇-.-隻隻都識識地咁

[ps:考官我唔要秋,佢d pk規則=要我龜塔-.-]

引用:
原帖由 ×瘋﹏kiMoCHi 於 2008-4-15 23:47 發表
`1) 姓名 SAI
`2) 性別 男
`3) 接触信長時間 1年多
`4) 入團原因 提升信長實力7.7
`6) 覺得最擅長在信長的是 冇-.-隻隻都識識地咁

[ps:考官我唔要秋,佢d pk規則=要我龜塔-.-] ...
HAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!笑死!!!!!!!!!!!1

想入直接add me  
Lancelot-S

引用:
原帖由 滅。小汶汶 於 2008-4-15 22:58 發表
想入直接add me  
來自DoG_

沒空change 唷 = .=  你咁多time 我沒有
Lancelot-S

`1) 姓名 Rx_01
`2) 性別 男
`3) 接触信長時間 1日多
4) 入團原因 打教你地班嫩b
`6) 覺得最擅長在信長的是 胡依姬

回復 268# 的帖子

傻仔不要在post玩野plx..

`1) 姓名?赤吻/夜影
`2) 性別?男
`3) 接触信長時間?年幾前
`4) 入團原因?冇團搵團入
`5) Msn?[email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是?汁雞,肥料,同埋cp
(今川,毛毛,森仔.....)

支持yo~!!
rx_01<--
= who?
係唔係上次叫我幫手打團 跟住隻羽柴=.=.???????????????囧
星願招生喔..
有意可以+ me msn 做我條令
跟住me 幫你 求下彬 可能易入d

引用:
原帖由 新星__HinS 於 2008-4-16 10:48 發表
支持yo~!!
rx_01
十卜!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!今晚同彬講

發新話題