發新話題

▣ 星願正式招生 ☈ [暂停]

[Close]
以上要考既人全部加[email protected]

入crimson_p場

add左 你都唔應人 加上唔見你個場

引用:
原帖由 月乂夜 於 2008-3-24 15:38 發表
add左 你都唔應人 加上唔見你個場
真3 ~場名=符號樣

=.=  同佢玩完   似係同人玩多過考試WO

毛利單中

係咪GG左佢就算係考倒嫁啦- -?

NONO 緊係唔係睇GG!睇合唔合作先嫁一定- -

=.= 感佢睇唔睇倒我先得嫁

引用:
原帖由 ndsgg2100 於 2008-3-24 17:07 發表
=.= 感佢睇唔睇倒我先得嫁
我有留意你

喪死- -"

服部果果?

引用:
`1) 姓名?Love`
`2) 性別?男
`3) 接触信長時間?1年多
`4) 入團原因?想變強
`5) Msn?[email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是?果心,服部,信長,寧,毛利
加入成功~團名正在設計中

=.=稻丫  姐係你冇睇倒啦

`1) 姓名 森
`2) 性別 男
`3) 接触信長時間 4 年前 測試版果時        玩左半年
`4) 入團原因 有人中意Clannad  同我一樣 有計傾 key 神作@.@   
`5) Msn [email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是 尾刀連技

引用:
原帖由 唯美♂呀森 於 2008-3-24 18:50 發表
`1) 姓名 森
`2) 性別 男
`3) 接触信長時間 4 年前 測試版果時        玩左半年
`4) 入團原因 有人中意Clannad  同我一樣 有計傾 key 神作@.@   
`5) Msn [email protected]
`6) 覺得最擅長在信長的是 尾刀連技 ...
私が言わなければならなくて本当に思う話がないは楽しいです-_-''

.

按圖即可進入信長之野望區

發新話題