17 12
發新話題

▣ 星願正式招生 ☈ [暂停]

[Close]

支持yo~!!
rx_01<--
= who?
係唔係上次叫我幫手打團 跟住隻羽柴=.=.???????????????囧
星願招生喔..
有意可以+ me msn 做我條令
跟住me 幫你 求下彬 可能易入d

入團者 + me msn
做低jo me 先搵其他 更高lv的人士v_v"
我果關very易過 9898
[email protected]
做我條令有大優惠 haha

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-4-16 17:51 發表
搞咩新星個msn
同我一樣- -"......
同你一樣???????唔明-.-

請 要入團的朋友 加我msn   [email protected]
and
如果 輸了  就請叫我 del msn
因為太多人了....唔del 好快爆滿 thx 只del 不封
加了我msn 就自動報上名來 = + 印象分
都係果句了吧 星願 強團  貴精不貴多 請有信心者才+ 吧@@
如果 嬴了 就請去搵彬/b/無名華/athena 進行第2次test 如果成功就入團了
想直接 做低我想入的話 連大炒我2場 應該ok0.0..

p.s 如果本人沒空 在打團/食飯/沖涼等....... 請留言 本人會依叫我的次序分別為你們考
星期一至五 : 5.30p.m - 11.00p.m
星期六至日 : 全日 ( 如果出街 就唔會考 ) 最好可以叫無名華考 可以減輕我負擔  感謝~

我test人方法
'_1: 殺3 或破650 或 16等級
'_2: 計分制  採用ggc 方法  殺1個 1分 破650 1分 爆2座塔 1分 要記住 係2座 (另外我自己加一樣 爆3個 150 = 1分) 3分為之勝利
( 2項 也是不能cp 不能引cp 只要殺1隻cp 都會當輸 )
請背熟規則了
謝謝各位考生 多謝合作
星願 在你的附近 永遠守護你~

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=77271&extra=page%3D1
考生請先看此貼子
之後才找考官進行test!!

1-5 ADD ME LA sm jai

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-4-17 17:50 發表
add膠星吧大家a_a
i am new star~

so bad
1on1玩寧寧.....哂9me時間
gd kai @@

請各位考生
先想好要規則1 或 2
再想用啥軍 才找我

and
請有實力才來 別浪費各考官時間 謝謝

引用:
原帖由 水魚一條 於 2008-4-20 13:03 發表
`1) 姓名 水魚一條
`2) 性別 男
`3) 接触信長時間 兩年左右
`4) 入團原因 因為真三搵勁人打都好小機會 想打勁既人所以要入
`5) Msn kaying118hotmail.com
`6) 覺得最擅長在信長的是 服部 轉拉- 立花雪 直江 秀吉 果 ...
add me msn to test u

你加我好嗎

有冇得踢館??

引用:
原帖由 Crimson_p 於 2008-8-18 01:58 發表

比個馬桶你踢
can i 挑戰考官??
win左拜me 為師98

踢館第一關通過
成功打破花菜發球局 GG花菜
Next--------->

17 12
發新話題