49 1234
發新話題

魔獸III 信長盃-----報名要求 (3月21日.截止報名)最多256強

[Close]

魔獸III 信長盃-----報名要求 (3月21日.截止報名)最多256強

1>  團隊人數..必須要 7 位成員或以上  5名正選  2名候選

ps: (包團長在內)

2>  每位成員 帳號 IP 不能相同

ps: (應發現有人.獨自開多個 acc 開團 申請將會取消)

3>  特別強調  比賽 是可以 殺馬 如掉落裝備,可自行處理

ps: (請熟讀及了解.比賽規定,如發生爭議一切依規定作最後裁決,不得異議)

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=72756&extra=page%3D1

登記格式如下:只需要將論壇用戶名稱列出,就可以

xxxxx

正選

團隊名稱:               xxxxx

會員ipve帳號:  xxxxx   (團長)

會員ipve帳號:  xxxxx   (隊員)

後選

請填上聯繫 MSN :

請各團團長代表團隊報名..每個團隊只能發一個報名帖..嚴禁團隊成員惡意推帖..

我想組朋友團可以嗎?

我也想組朋友團v_v

DoG團加入唷~
按圖即可進入信長之野望區

幾位朋友可以一齊join嗎?
定要團= =?
報名邊到報..
太多問題tim-.-

引用:
原帖由 稀飯l3 於 2008-3-10 22:36 發表
幾位朋友可以一齊join嗎?
定要團= =?
報名邊到報..
太多問題tim-.-
可以組團..夠7個人

報名..請在此區..開新帖..報名..不是有寫麼?

引用:
原帖由 小飛豬 於 2008-3-10 22:39 發表

可以組團..夠7個人

可以fd團?
按圖即可進入信長之野望區

報名

留位
一間講

引用:
原帖由 小飛豬 於 2008-3-10 22:39 發表

可以組團..夠7個人

本人太笨...
仲係唔明= =
個團係唔係要正式

引用:
原帖由 稀飯l3 於 2008-3-10 23:03 發表

本人太笨...
仲係唔明= =
個團係唔係要正式
我既推斷應該唔洗正式= =...佢一開始話團隊.....冇講過正式團

引用:
原帖由 郭村助椿代 於 2008-3-10 23:18 發表

我既推斷應該唔洗正式= =...佢一開始話團隊.....冇講過正式團
謝謝你呀
但推斷.........

幾時比賽~幾時唔比報名?????

留位
DoG團
我再搞搞名單再寫番
你的頭很有味道

留位..
我call fd一齊參加..
同埋我想問下確實日期係幾時開波??

不落日

正選:

vLan帳戶:艾斯_   [ 隊長 ]
vLan帳戶:
vLan帳戶:
vLan帳戶:
vLan帳戶:

後備:

vLan帳戶:
vLan帳戶:

聯絡Msn:[email protected]

留位