35 123
發新話題

[討論] 5個台灣人cannot win!要靠港援

[Close]

5個台灣人cannot win!要靠港援

打場友誼都要靠香港人.

5個香港人拿了冠軍。打港ser卻拿不出5個台灣人打友誼~~~~
校長呢?n35023武田王呢?

拉吉~ :lol

你地比 新台灣香港幫打爆左

MARTINGARRIX (雜賀孫市)已經離開遊戲
唔好打輸就走場啦

引用:
原帖由 CArtb 於 2024-1-30 01:19 發表
打爆你的咪就台灣幫
好難分清楚?
我打爆你就差唔多.你幾時台灣b 5v5打爆到我呢?
我可是冠軍啊你要記住~
我手上有5v5 打爆你的rp~ 留待日後公佈~~
5台灣仔 cannot win,笑死我~

引用:
原帖由 炎之男三井 於 2024-1-30 01:22 發表
MARTINGARRIX (雜賀孫市)已經離開遊戲
唔好打輸就走場啦
棄保就吊打左 你話走場咪走場

有無熱狗汽水幫 咁多國籍混幫派得唔得

回復 5# 的帖子

5V5打爆我的RP? 我還有你道三死了10幾次然後說羨慕別人有隊友的RP 你想不想看

引用:
原帖由 CArtb 於 2024-1-30 01:26 發表
5V5打爆我的RP? 我還有你道三死了10幾次然後說羨慕別人有隊友的RP 你想不想看
給我看看 是不是我,然後是不是5v5 還是拉路人?我真的有5v5
打爆台灣諸~

不是你啦 點是你 怕左你唔認omg個號係你

單挑輸了都不是你啦 不是你

引用:
原帖由 CArtb 於 2024-1-30 01:29 發表
不是你啦 點是你 怕左你唔認omg個號係你
你唔係以為早幾日跟你們友誼,是我玩那個道3嘛?
五好笑死我喔

五好笑死我好無 安非他命真心少食我講真

引用:
原帖由 CArtb 於 2024-1-30 01:30 發表
單挑輸了都不是你啦 不是你
5taiwan people cannot win才是重點 不要離題了
你主人tnk都輸給我 打個和吧 你是顛狗 他都怕了你 我都怕了你~

你個心情起伏系有D出事左 趕緊望下醫生

35 123
發新話題