26 12
發新話題

mh舉報 傷戀菊 查殺 krt.ice

[Close]
引用:
原帖由 百呎巨棍 於 2022-7-12 00:01 發表
我有無睇錯 樓主係自己舉報自己?
你無睇錯,條友想借自己刀,可惜人在做天在看

其實去網吧打機 也有可能打完就被封 解釋就是你呢部機曾經用外掛 我就是試過 如果捉email 我條氣都順啲

舉報自己之後 然後講一堆人係佢分身 戈堆就係捉佢MH的人 如果我冇理解錯

引用:
原帖由 柑桔‧檸檬 於 2022-7-11 23:30 發表

所以封人真係唔洗理據就是了對吧 只是直接話比大家聽我封左XXX
舉報人提供了被舉報帳號使用 MH 的分析和證據, 與被舉報的相關帳號/電腦就會被封鎖
這不是你們要求的嗎? 其實我是不想處理的, 只是浪費時間!

另外粗口/不雅用語/人身攻擊/起底 等被舉報後, 所有相關帳號/電腦都會被封鎖.

回復 10# 的帖子

麻煩晒龍大,幫手處理,後續遇到問題再次pm 你了

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2022-7-12 10:44 發表

舉報人提供了被舉報帳號使用 MH 的分析和證據, 與被舉報的相關帳號/電腦就會被封鎖
這不是你們要求的嗎? 其實我是不想處理的, 只是浪費時間!

另外粗口/不雅用語/人身攻擊/起底 等被舉報後, 所有相關帳號/電腦都 ...
完係明白 萬二分感謝 以後識跟住格式做#HOHO#

jack已進入人生畢業禮.

玩完囉 JACK哥

引用:
原帖由 lee19901030 於 2022-7-16 02:42 發表

jack已進入人生畢業禮.大家可以做定白金

https://c.tenor.com/CfunYlERdAoA ... %81%E3%81%A7%E3%81% ...
搞錯啊,jack 哥。
出咗一招,傷敵為零 自損三千既招數就冇下文?
扮咩畢業,俾人封咗IP咪講囉,哈哈哈

明明早幾日你哋仲好開心慶祝個喎,咁快就畢業呀? :) :)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

仲想睇你舉報多幾次自己㗎嘛,咁快就畢業
叫你隻狗出埋嚟啦 sung狗
點睇你大佬舉報自己呢獲野

26 12
發新話題