20 12
發新話題

[討論] VLAN幾時更新防MH?而家好多MH

[Close]

VLAN幾時更新防MH?而家好多MH

要不直接開放全地圖打 不用防大家都公平
↓  進入海賊王世界  ↓   ↓  Kick My Asx  ↓

信長"大神"太多, 招架不了, 這裡來去自由, 請勿放"大絕", 多謝合作

本月更換新伺服器後, 再處理 "跳場" 問題

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2022-6-12 11:38 發表
信長"大神"太多, 招架不了, 這裡來去自由, 請勿放"大絕", 多謝合作

有料
唔經唔覺十幾年
仲有心力 真係唔易
由John仔變John叔

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2022-6-12 11:38 發表

龍大,你肯更新防MH,D 大神就唔會放大絕了,如果唔係佢地會成日放條link上黎比人用..
個程式好平,好多人都買左

引用:
原帖由 天使愛化哥 於 2022-6-14 02:47 發表

龍大,你肯更新防MH,D 大神就唔會放大絕了,如果唔係佢地會成日放條link上黎比人用..
個程式好平,好多人都買左
你認為識整 MH 的人不會放 "大絕" ? 杜絕 MH 最好方法 "實名制", 通過身份證+大頭相 認證, 玩信長時要開cam核對身份, 這樣你接受嗎?

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2022-6-14 17:00 發表

你認為識整 MH 的人不會放 "大絕" ? 杜絕 MH 最好方法 "實名制", 通過身份證+大頭相 認證, 玩信長時要開cam核對身份, 這樣你接受嗎?
最好方法:更新1.32 1.32冇MH

引用:
原帖由 天使愛化哥 於 2022-6-14 19:18 發表

最好方法:更新1.32 1.32冇MH
1.32也是有MH 不是版本問題 問題所在是玩家自身的素質

引用:
原帖由 就是狂 於 2022-6-14 19:25 發表

1.32也是有MH 不是版本問題 問題所在是玩家自身的素質
1.32有MH 但VLAN沒人有1.32MH 那就大大減少不公平的情況出現了

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2022-6-14 17:00 發表

首先重開舉報區,然後嘗試找一些方法協助玩家更容易捉MH玩家,例如有一些程式能夠捕捉對方點擊戰霧目標時的時間,方便玩家在replay中快速找出紅圈。
另外我曾經看過一些replay,有一些玩家使用了MH,以致該玩家沒有任何綠圈、黃圈或紅圈,雖然該玩家避開了紅圈問題,但這種無任何圈的狀況本身就代表了對方使用了MH。
只要玩家能夠更容易捉到MH,那些用MH的人就需要更頻繁購買VIP,付出一定的金錢,本身也是一種懲罰。

引用:
原帖由 金鳳 於 2022-6-14 21:08 發表

首先重開舉報區,然後嘗試找一些方法協助玩家更容易捉MH玩家,例如有一些程式能夠捕捉對方點擊戰霧目標時的時間,方便玩家在replay中快速找出紅圈。
另外我曾經看過一些replay,有一些玩家使用了MH,以致該玩家沒有任何綠圈、黃 ...
唔係喎金鳳sir  啲外掛仔係咁買vip

唔係變左vlan賺mh仔錢咩? 呢個你自己講   

咁到底vLan係應該點做呢

捉mh等佢換ac 買vip
又話vLan整個vip出黎 賺mh狗錢,
間接地破壞玩家的體驗.

唔捉mh 又話消除全圖方面vlan積極程度唔高
神又係你  鬼又係你  
引用:
原帖由 金鳳 於 2022-6-6 16:25 發表
可笑的是買最多VIP可能是開全圖的那幫人,所以vlan vip賺的是MH狗的錢.
MH狗的行為是破壞玩家的遊戲體驗,所以vlan所做的可能是間接地破壞玩家的體驗.
同埋真係未見過有人用外掛可以連綠圈都無埋,

可能係小弟孤陋寡聞,可否提供RP睇下/圖片支援一下?

MH外掛通常有提供關閉視野外點擊,但未聽過有消除綠圈咁反智的功能

另外我是支持重開舉報區的

同埋龍大唔駛理樓主條傻仔

路邊社消息有一名改名mh外掛玩家就係叫化哥

加埋佢其他post 留言  講真冇9成都有十成係外掛仔

應該又係開外掛又要開post刷存在感個啲低能仔

引用:
原帖由 巫撞 於 2022-6-15 11:36 發表

唔係喎金鳳sir  啲外掛仔係咁買vip

唔係變左vlan賺mh仔錢咩? 呢個你自己講   

咁到底vLan係應該點做呢

捉mh等佢換ac 買vip
又話vLan整個vip出黎 賺mh狗錢,
間接地破壞玩家的體驗.

唔捉mh 又話消除全圖方 ...
你知啦,曾經有人講過連暴雪都杜絕不到外掛,又表明vLan是一個小平台,我考慮到貴平台的能力問題,所以建議貴平台協助捉MH,從而達到雙贏的局面,一方面平台有錢賺,另一方面MH狗又得到懲罰。
正正是我明白到vlan需要賺MH的錢,所以我才會這樣建議,否則巫撞你認為vlan會做一些沒有利益的事嗎??我相信貴平台一切都是以利益為先的。至於其他你不明白的事,我只能夠說,聰明人總是少數的,我不能夠停下來等待別人,別人能否跟上我,便靠他們自己了,如果我基於自己能夠解釋清楚就去解釋,這樣我就是一個蠢材。

引用:
原帖由 金鳳 於 2022-6-16 00:53 發表

你知啦,曾經有人講過連暴雪都杜絕不到外掛,又表明vLan是一個小平台,我考慮到貴平台的能力問題,所以建議貴平台協助捉MH,從而達到雙贏的局面,一方面平台有錢賺,另一方面MH狗又得到懲罰。
正正是我明白到vlan需要賺MH的錢,所以我 ...
利益為先就不會想靠信長當主力賺錢了 不要引人笑了 虧錢還差不多 :L

引用:
原帖由 一杯敬過往 於 2022-6-17 07:04 發表

利益為先就不會想靠信長當主力賺錢了 不要引人笑了 虧錢還差不多 :L
我猜你是認為ipve是以信長作為主收入,我想你詳細講一下ipve如何靠信長作為主收入?還有如果ipve不是利益為先的話,ipve會怎樣經營?
你意思是ipve所做的事是虧錢?所以你是認為ipve所做的事是對ipve沒有利益的嗎?
我現在還沒笑,但你回答完我可能會笑。

20 12
發新話題