發新話題

[討論] 留意一群識玩但極度冇品玩家 (耶穌同佛祖吹我update)

[Close]

留意一群識玩但極度冇品玩家 (耶穌同佛祖吹我update)

(打個插先)
認住職田軍果班臥底累死朝陽兄
打街場都要幾FD武龍果道三

你地班蛋散咁樣樣點對得住朝陽兄!!

放上頂方便人易D睇先:

愛人的謊言
zxcvbn
jimjim9726
差一下
夢境
水野朝陽 (掌聲鼓勵佢自爆)
E-gor
小少帥
謝文東
無言300
一度得生者
大俠吃漢堡/★Stabber.(台灣渣滓,分身+呃人所得ac太多有待提供)
濱崎真緒
Neverwinner
卜卜口
leelomo

mo_mo123
Kkkkk王子(kgor真可憐躺著也中槍 建議你直接同佢買版權 記得用bitcoin因為上流人士專用 或者拎隻傲視宇宙同佢交換)
胡蝶xxx(xxx=日文字)
神崎xxx(xxx=日文字)
逼爺

無恥下流既人真係臭味相投一家團聚

見你班人嗜好係申請個假比人丟
明明識玩老玩家都要做人渣敗類
又深夜等得耐炸人場
又唔夠打果陣扮斷線
又要開巨集
又要炮
又要唔止一個懷疑你班人有人mh
是但中一樣都當有時隻眼開隻眼閉
隻game已經少人玩
你班人係打包樣樣齊
冇品之中你班人都算極品
一次半次間唔中都算
但你地咁有恆心堅持穩定低質落去
咁唯有幫你地宣揚開去等多d人留意
就算當中其中有人唔關事
但你選擇同得痴埋呢群人玩
物以類聚條路自己揀
歡迎你班人沖出來留言等人認識下

知道呢班人分身既話
歡迎提供
引用:
原帖由 Holy-sh_t 於 2022-3-22 16:27 發表
從前有班人入場
講明唔打fd自開
唔走就滿人踢
到真係滿人仲企喺度
既然你地申請比我踢
有字唔識睇係要做m底
為左自取其辱
享受被侮辱
咁咪幫下你地
請繼續留言比人睇下你地幾低質 ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

只知道有人做場主時候 一直出言侮辱 又kick又剩, 宜家入人地場又要自己玩又晤自己走,輸左又要憤氣

仲要自己晤開心...都係同你講翻你講噶說話,都自己晤開心,可想而知我地幾晤開心, 己所不欲勿施於人,我都成日輸,但輸得起 我正身是水野朝陽,垃圾一個,成日輸

上面指控好似得你先會做,信長已經無乜人玩,仲要12/12 關場系咁kick,永遠開始唔到打機就是你呢d人渣

再晤順氣約出來網吧打3分,順便睇埋你開咩車,戴咩表先同人講人品,你打緊機個陣有人幫我穩緊錢
輸晤起起度開post 學人講人品~

從前有班人入場
講明唔打fd自開
唔走就滿人踢
到真係滿人仲企喺度
既然你地申請比我踢
有字唔識睇係要做m底
為左自取其辱
享受被侮辱
咁咪幫下你地
請繼續留言比人睇下你地幾低質

引用:
原帖由 Holy-sh_t 於 2022-3-22 16:27 發表
從前有班人入場
講明唔打fd自開
唔走就滿人踢
到真係滿人仲企喺度
既然你地申請比我踢
有字唔識睇係要做m底
為左自取其辱
享受被侮辱
咁咪幫下你地
請繼續留言比人睇下你地幾低質 ...
咁你琴日見到又點解入場啊?自打嘴巴?定想入來串我?定見到入來有葡萄派?陳奕迅?

你系人渣系1個玩都kick, 你系睇名選人打, 如果唔可以fd打機,咁不如叫作者開分隊啦,遊戲系fd一齊玩樂趣噶啦,你問邊個玩家無fd玩

你問得太好了
我唔係火箭兵團都好樂意解答你問題
入左場後因為自己掛住睇電話冇睇過對手
到開左場發現後都後悔太遲亦有同隊友講早知唔打但開左就算
加上有老朋友撞到同隊
唔係唔打所有fd
係只係唔打你果堆敗類
如果你認為純粹輸贏問題就真係太天真
唔似得畜物深夜炸場迫全世界re

最後覆多句
你地咁黑人憎唔係一朝一夕既事
公道自在人心
有玩開既
明就明
唔明就由佢

競技遊戲你黑我憎我黑你憎好正常有輸有贏都好正常,你開post來討論就顯得你有點兒那個啦.
你老闆都黑人憎,你都晤會公眾插距啦,既然你覺得我黑人憎,咁未**不雅**我串翻我羅起遊戲,使晤使開post?  開post顯到你成條柒咁羅..

又無講野 起度開post發神經.有病

有個E-gor 都係佢地個堆 冇品仔

樓主原來系葡萄成熟時

回復 13# 的帖子

再晤順氣約出來網吧打3分,順便睇埋你開咩車,戴咩表先同人講人品,你打緊機個陣有人幫我穩緊錢
輸晤起起度留言 學人講人話~

發新話題