發新話題

MH舉報 忠心勇士

[Close]

MH舉報 忠心勇士

全場神走位再加無視野開魔免捉人

以為腦衝死返幾次就無人知佢開左MH

真係當人傻仔

補充:當時話佢MH  佢就解釋話全場唔見人所以開抗

而並非任何手殘按到魔免

如果真係驚到要開抗 後面一隊兵點解唔企後面等兵拎視野先?

仲要開住魔免衝出去   雙抗都唔係咁浪費啦

除非本身就知道前方有人所以開抗以立不敵之地

我想講個原因係你有吉鋼,我想衝前過兵仔咪開水衝前囉.因為一早知 道三 有大所以我想衝前殺人
一開始係中路未靠近你地家咪未開水囉,D個就係我點解開水既原因
你要咁CUT我都可以CUT到我比人抓個D證明我無MH
係MH既就擺紅圈圖做證.唔洗靠老屈

另外題外話.如果我知前邊有人點解我開住大衝前

引用:
原帖由 忠心勇士 於 2022-1-14 19:16 發表
我想講我想衝前過兵仔咪開水衝前囉.因為一早知 道三 有大所以我想衝前殺人
一開始係中路未靠近你地家咪未開水囉,D個就係我點解開水既原因
你要咁CUT我都可以CUT到我比人抓個D證明我無MH
係MH既就擺紅圈圖做證.唔洗靠 ...
都幾搞笑  你水就得十秒  雙抗最多俾盡你廿秒  

道三大呢個又係搞笑...唔知前面有人又識沖前殺人?
唔俾企係溫泉?道三有大都可以等見到人再叫道三開大
完全唔知對方位置就話因為道三有大所以開水衝前真係第一次聽
真係點都兜唔到
事實咪就係你見到間暗位我想吹你  你開定水囉
係咪靠老屈  街場咁多勁人撞到你
係咪mh  大家自有分數

引用:
原帖由 巫撞 於 2022-1-14 19:24 發表

都幾搞笑  你水就得十秒  雙抗最多俾盡你廿秒  

道三大呢個又係搞笑...唔知前面有人又識沖前殺人?
唔俾企係溫泉?道三有大都可以等見到人再叫道三開大
完全唔知對方位置就話因為道三有大所以開水衝前真係第一次聽
...
隨你點講 歡迎下次有任何人質疑我就即場貼圖
因為你太串我廢時理9你 成日老屈我
另外擺埋個RP上來比大家睇下

其實呢  有啲mh係可以cap到圖

唔好以為我係個啲po圖就打發到既傻豬啦

同埋我想講我係完場都冇出吉剛

可能因為唔想有紅圈所以成場都冇點人? (唔知啦 冇專登睇rp )

真心唔係幾get到提前開抗防吉剛係咩玩法?

如果我唔係你面前  我企到好後

呢波兵你要推  水完之後咪又係俾我後出

除非就係知我係前面  知道開抗衡埋黎我一定死囉

引用:
原帖由 巫撞 於 2022-1-14 19:32 發表
同埋我想講我係完場都冇出吉剛

可能因為唔想有紅圈所以成場都冇點人? (唔知啦 冇專登睇rp )

真心唔係幾get到提前開抗防吉剛係咩玩法?

如果我唔係你面前  我企到好後

呢波兵你要推  水完之後咪又係俾我後出

除非 ...
咁如果你話我要開水都開到咁明顯,點解又唔開埋大衝前殺你呢?
要見到人先開大呢
其實唔理點都好,你都巳經先入為主覺得我係MH,無論講咩都無用
我巳經講左我個心態係咁.而我也唔係什麼高手,經常死勁多
你鐘意話我M就M.i dont give a shit.道不同不相為謀.唔介意你吹花我,清者自清

另外吉鐵個度我係記得比人吉中過,但唔記得左係邊個.我以為係你,我個個位係怕見到巳經比人吉鐵所以水定先
因為我全場都無睇過你裝咁濟

仲係度死撐     

引用:
原帖由 陳美鳳梨酥 於 2022-1-15 02:41 發表
仲係度死撐     
我無死撐,我當時心態就係咁.信就信,唔信就算
我都講左我唔介意下次有質疑可以即時貼圖以表清白
你地要屈我都無計

你係法官ken大人

最絕對有呢個權利 絕對係有資格

話佢mh

清者自清,大把人同我玩過可以證實我無用過
單憑一次開水就比你屈到,有心唔該你擺埋成場RP上來還我清白
VLAN就係咁黑

發新話題