16 12
發新話題

[Close]

收圖zzzzzzzzz
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

今場係隊友要求你貼圖,我入來只係想問一個問題,你望下我兩張截圖,清楚好多,點解你張截圖畫質咁差.....

如同場玩家有replay,請上載給我,我剛剛沒有留下replay.
過往有跟紅雪一文字玩過又有replay的玩家請上載。所有replay我都會看。

唔知係咪呢場 你自己睇

引用:
原帖由 cool_yi 於 2021-11-5 03:41 發表
唔知係咪呢場 你自己睇
的確是這一場,不過紅雪一文字進入房後,場主曾多次踢他,任何人在這種情況下都會玩得很小心,我需要紅雪一文字以往的replay.
你可以去google下載LadyRisa_WC3ReplayTool。然後透過這個軟件快速找出以往replay中是否存在紅雪一文字,再上載更多replay給我.

如果其他玩家有紅雪一文字過往replay,請上載。

清者自清啦zzz歡迎各位多點upload我既Replay上來還我清白

我睇咗兩個replay,紅雪一文字不是MH。

引用:
原帖由 金鳳 於 2021-11-5 05:09 發表
我睇咗兩個replay,紅雪一文字不是MH。
根本就係一直比人屈.低LV又話我MH我真係無言
都多謝你咁有心睇哂RP還我清白

回復 8# 的帖子

而家vlan你話事? 笑料

ching 你張圖係咪p錯左? 你小地圖睇緊既位唔係4塔位黎

同埋你小地圖果個暗位黎 點會睇到建築物?

44分鐘492木 有d勁 263食兵

下次放圖轉下d打字方式 你過幾隻ac咩鑽石王者 七刀流浪者

勁到wo :handshake :handshake :handshake :handshake :handshake :handshake :handshake :handshake :handshake

我只係睇兩個replay,所以紅雪一文字其他replay我係唔知有無用MH。
紅雪一文字你唔好用我句野做擋箭牌。

16 12
發新話題