17 12
發新話題

SIU乂祺 應該不是MH (舉報作廢)

[Close]

SIU乂祺 應該不是MH (舉報作廢)

此貼作廢,我考慮完,覺得SIU乂祺未必係MH。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你係咪弱智? 一定要行上去?  傻既都知中路會走上黎啦
呢張咁既圖叫證實 笑死人咩

引用:
原帖由 SIU乂祺 於 2021-10-11 18:38 發表
你係咪弱智? 一定要行上去?  傻既都知中路會走上黎啦
呢張咁既圖叫證實 笑死人咩
係下路,唔係中路.

個個你都話MH 你係咪好得明閒輸唔起..

引用:
原帖由 SIU乂祺 於 2021-10-11 18:39 發表
個個你都話MH 你係咪好得明閒輸唔起..
我舉報係比其他人去判斷,佢地信唔信唔係由我決定.你都可以舉報我用MH.由佢地自行決定.
我諗我出於疑點去舉報係合理.

引用:
原帖由 金鳳 於 2021-10-11 18:38 發表

係下路,唔係中路.
中路係咪有人呀???? 驗下眼啦 咪用你果套思考放係人地身上啦

引用:
原帖由 金鳳 於 2021-10-11 18:41 發表

我舉報係比其他人去判斷,佢地信唔信唔係由我決定.你都可以舉報我用MH.由佢地自行決定.
我諗我出於疑點去舉報係合理.
咁你證咩實?? 得張咁既圖就話證實MH?

引用:
原帖由 SIU乂祺 於 2021-10-11 18:41 發表

中路係咪有人呀???? 驗下眼啦 咪用你果套思考放係人地身上啦
你行落去再由中路走,如果你要避中路,為何要選擇一條更長的路線??

走下位叫MH 洗唔洗行埋塔比你殺

引用:
原帖由 金鳳 於 2021-10-11 18:42 發表

你行落去再由中路走,如果你要避中路,為何要選擇一條更長的路線??
明知佢行上黎一電就死 仲行埋去?? 行遠D避兵黑位走位 係咪要教呀

引用:
原帖由 SIU乂祺 於 2021-10-11 18:43 發表
走下位叫MH 洗唔洗行埋塔比你殺
你走位無問題,我出於疑點舉報都無問題,大家都合理.有咩問題?

我打信你果陣你都唔知係邊啦  洗MH?

引用:
原帖由 金鳳 於 2021-10-11 18:45 發表

你走位無問題,我出於疑點舉報都無問題,大家都合理.有咩問題?
無問題 問題係你字眼 咩叫證實? 你憑乜可以證實? 你而家毀我聲譽就係問題

引用:
原帖由 SIU乂祺 於 2021-10-11 18:48 發表

無問題 問題係你字眼 咩叫證實? 你憑乜可以證實? 你而家毀我聲譽就係問題
你使咩咁驚,你打信長嗰時我都唔知係邊,所以你係定唔係,人地點會唔知??
就好似我比人舉報用MH既話,我都唔驚,佢地證實又點?

引用:
原帖由 金鳳 於 2021-10-11 18:52 發表

你使咩咁驚,你打信長嗰時我都唔知係邊,所以你係定唔係,人地點會唔知??
就好似我比人舉報用MH既話,我都唔驚,佢地證實又點?
你係點你既事啦 好咩似姐 我問緊你憑乜野去證實呀 憑把死人口同張咁既圖? 做人咪咁弱智啦 9UP唔洗本

17 12
發新話題