17 12
發新話題

mh舉報 落難紫羅蘭(有紅圈)(南哥分身AC)

[Close]

mh舉報 落難紫羅蘭(有紅圈)(南哥分身AC)

我跟武田是同一隊,玩的過程發現他有南哥影子。雖然49秒就捉到紅圈,但係最經典係(落難紫羅蘭)突然買望遠鏡,又突然行去高位即照風魔,當然仲殺埋風魔。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

同佢一隊完全無壓力,佢一個人玩哂。
輕鬆係輕鬆,不過我都係要POST佢,因為層次唔同。

你同我點同層次呢 你低層次 我高層次
你做唔做到我單拖carry全場?
上次先屠到你走場 笑死我

引用:
原帖由 Kamaru.Usman 於 2020-10-9 04:40 發表
你同我點同層次呢 你低層次 我高層次
你做唔做到我單拖carry全場?
上次先屠到你走場 笑死我
層次D野,你地mh狗係唔會明,你做咗d咁CHEAP既事都唔知醜,
同你講多兩句都覺得自己CHEAP咗。
送你兩個字:可笑

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2020-10-9 11:31 發表

層次D野,你地mh狗係唔會明,你做咗d咁CHEAP既事都唔知醜,
同你講多兩句都覺得自己CHEAP咗。
送你兩個字:可笑
送你兩個字 : 廢物
再送多你四個字 : 垃圾廢物

引用:
原帖由 Kamaru.Usman 於 2020-10-9 12:10 發表

送你兩個字 : 廢物
再送多你四個字 : 垃圾廢物
你以為開住MH等同自己實力??哈哈有趣有趣,
MH狗只係活係自己世界,自欺欺人,一無用MH就食得屎。
你同人打機既資格都無,只可以不斷換AC。
學下點寫個醜字對你有幫助。

知唔知點解永遠你都係比人舉報既人??
因為你係狗,人地唔係。

南狗既意思係話 你開唔開MH都係一樣   
我捻佢應該係想咁串你  

我既意思係 叫佢唔好拎佢打信既實力黎同我比 影衰我信長界Conor McGregor個朵 我冇佢玩得咁垃圾,咁廢物

引用:
原帖由 Kamaru.Usman 於 2020-10-9 21:24 發表
我既意思係 叫佢唔好拎佢打信既實力黎同我比 影衰我信長界Conor McGregor個朵 我冇佢玩得咁垃圾,咁廢物
我既意思係你將用MH既實力當成自己實力好可笑。
開住天眼就真係當自己反應快啊??
當自己判斷力高超??
有趣有趣。

用MH用到隻狗咁,AC都要換來換去。
你用MH係carry全場,不過我反而覺得你慘慘豬。
連唔用MH既膽量都無,似咩。

遊戲黎姐,玩得差無咩野,但係用MH就真係令個人cheap哂。
不過講多哂氣,層次D野你唔會明既啦。

技不如人話Mh 你都幾好笑 人廢無能

引用:
原帖由 Kamaru.Usman 於 2020-10-10 00:04 發表
技不如人話Mh 你都幾好笑 人廢無能
你自己都唔知比人捉咗幾多次紅圈,
仲扮有品??有意思。
講多兩句都覺得自己cheap咗。

你講唔講都係cheap架啦cheap精 笑死人咩

17 12
發新話題