發新話題

MH舉報 AlItTlEpAiN 你大件事啦

[Close]
引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2020-10-1 13:57 發表

10級AC??又係比人封號??有趣
請問你正身AC幾多號??
唔見得光啊??
分咩身 正身黎架喎 你隻眼係咪有事呀:lol

詢問一下打擾了

REPLAY BUG是什麼意思?能跟我解釋一下嗎在麻煩了

引用:
原帖由 Qwerasdfzxc721 於 2020-10-1 14:37 發表
分咩身 正身黎架喎 你隻眼係咪有事呀
如果你唔係正身全家GG,你話係正身,所以放心,你唔會有事。

隻前田王不嬲**謾罵**仔黎,成日屈人

引用:
原帖由 abc22658877 於 2020-10-1 15:26 發表
隻前田王不嬲**謾罵**仔黎,成日屈人
(abc22658877)我無屈你,不過你比人屈好似,入去睇下
https://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=651897&extra=page%3D1&page=1

原來你地得把口,原來一樣證據都拎唔出- -?
有趣有趣

難得見到PAIN爺重出江湖做小丑,我實在係樂在其中
又有好戲睇,BTW你自己之前大大聲講LTD1打1講技術架WOR,做乜而家柒左又話講運氣啊?? 失憶????
Kelvin

係咪失憶姐???

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Kelvin

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2020-10-1 19:07 發表
係咪失憶姐???271767271768
其實係咁既,人既諗法係會變既,我E家覺得國王TD1打1真係講運氣,你吹啊??
不過你屈人掛機走場就真係改變唔到,好cheap好無品。
而我對一張地圖既睇法想變幾多次都得,有咩所謂??
你吹唔吹得我脹??
但係你係走場狗,變唔到。

正宗之柒左再死雞撐飯蓋,你完美飾演左呢個詞語
Kelvin

2020/10/02 到此一遊

:handshake :handshake

:Q

引用:
原帖由 林北叫小賀 於 2020-10-6 01:19 發表
:Q
林北我地最好和解,如果唔係我就將我地頭先對話公開,你只要改返標題,大家再見亦是朋友。
我係同伍校長個戇dog嘈,由頭到尾無打算同你嘈,佢無啦啦加入黎,我梗係火滾。

和你老MO臭西 你叫和就和咩傻西

當正自己VLAN警犬?

發新話題