發新話題

MH舉報 AlItTlEpAiN 你大件事啦

[Close]

回復 74# 的帖子

笑死

淨係睇第一句?
唔睇埋下邊果兩句?

又想改我既意思?

引用:
原帖由 伍校長 於 2020-9-30 00:44 發表
改晒d字啦  當人冇cap圖任你**不雅**吹?
我跟林北的事情你不可能了解清楚,所以我跟林北討論才是正確,我也不知道為什麼你會加入進來。

回復 74# 的帖子

想問下你改完未? 小學生  

回復 77# 的帖子

我個重點都唔係放係你同林北到      中文哥

係你同牛王到呀

回復 77# 的帖子

你真係會比人笑足幾年

引用:
原帖由 伍校長 於 2020-9-30 00:47 發表
你真係會比人笑足幾年
其實語言是表達自己心裹的意思,如果你看了一句話然後就以自己的角度去理解,就會很容易誤會人了,這也是要理性討論的原因。你想知道的答案我都已經回答了,而你接不接受得了就你自己決定吧。

回復 72# 的帖子

又係依一句?

回復 81# 的帖子

總括而言, 你改左既句子有林北, 自己 ( 我CAP圖為證), 連我都改埋

31樓明明係我講, 你都可以睇錯

你連中文都唔識 就唔好講咩表達唔表達啦 希望你真係去返讀好個小一課程 了解返咩叫對象,主語 有(係)同冇(係)既分別

同埋數學都開始出現危機啦

回復 81# 的帖子

如果你看了一句話然後就以自己的角度去理解,就會很容易誤會人了 <<<< 依句野咪正正係你條傻系做左既野囉

引用:
原帖由 伍校長 於 2020-9-30 00:55 發表
如果你看了一句話然後就以自己的角度去理解,就會很容易誤會人了  
也難怪你,你一開始就站在林北那一方,這樣自然就無法理性討論,跟我對話只是把注意放在字面上,而不是去了解我的真正意思,這樣無法理性討論又如何有建設性呢?把整個事情搞清楚呢??
所以我是很好奇為什麼你會加入別人的對話,還在不了解來龍去脈的情況下?

我送你兩個字吧:愚蠢

另外你想知道的答案我都已經回覆了,如果你找不到,就去找一位視力和智力較自己高的人,這樣會更有建設性。

回復 85# 的帖子

你邊到見到我站係佢果邊?

佢捉錯紅圈    同你道歉  我認同<<<<< 一直都有提及

而你亂改人地句野 仲好意思話唔了解你真正的意思?

下? 多左個(係)字?  仲用依句黎串返林北? 你搞清楚未呀  關來龍去脈咩事? 關緊你中文水平事

回復 86# 的帖子

你就真係要搵返一個中文同數學同你一樣水平既人一齊傾下計啦

講既野完全唔中POINT 真係笑死

:) :) :)

個帖半日推左9頁,有料

發新話題