發新話題

MH舉報 AlItTlEpAiN 你大件事啦

[Close]

回復 27# 的帖子

其實唔係我邏輯出咗問題 ,係你中文有問題

你係都要死雞撐飯蓋 ,改埋人地個句子

(點信你呀 未確認係咪BUG紅圈就屈人冇資格打信) 林北講既

(林北說過:未確認係咪replay bug就屈人係無資格打信) 係你講既  

你知唔知多左一個係字 成句意思係唔同晒 你仲好意思講落去 真係笑到我老母個口大晒

回復 28# 的帖子

點解你可以又屈林北假設你一早知道有replay bug?

佢係根據你係#4 所提供既圖去判斷,而身為一個捉紅圈,捉走場超過1000人既專業人士, 同一秒既紅圈你都可以唔進一步求證,而快快手扔上VLAN 同人講冇資格打信, 到最後都冇提過向牛王道歉, 係連牛王2隻字都冇,你既問題都幾嚴重, 包括中文能力

引用:
原帖由 伍校長 於 2020-9-29 23:39 發表
其實唔係我邏輯出咗問題 ,係你中文有問題

你係都要死雞撐飯蓋 ,改埋人地個句子

(點信你呀 未確認係咪BUG紅圈就屈人冇資格打信) 林北講既

(林北說過:未確認係咪replay bug就屈人係無資格打信) 係你 ...
(點信你呀 未確認係咪BUG紅圈就屈人冇資格打信 咁你D人品係邊度)
(林北說過:未確認係咪replay bug就屈人係無資格打信)

這兩句說話都代表咗林北係誤會咗我。
我之所以不加(點信你呀、咁你D人品係邊度)只係為了表達得容易理解。
如果你想換成完整的13樓對話,你其實還缺了兩句話。請你看清楚13樓一共有3行字。
當然你看這3行字會更好,我所表達的是一樣的。13樓林北就是誤會了我。

引用:
原帖由 伍校長 於 2020-9-29 23:47 發表
點解你可以又屈林北假設你一早知道有replay bug?

佢係根據你係#4 所提供既圖去判斷,而身為一個捉紅圈,捉走場超過1000人既專業人士, 同一秒既紅圈你都可以唔進一步求證,而快快手扔上VLAN 同人講冇資格打信, 到最後都 ...
我沒有假設,我是讓我們一起去問他,我是把兩個可能性表達出來,最後要看林北的回答是什麼。
你先問他吧。

回復 33# 的帖子

不如你搵個中文老師先啦 係咪冇符號唔識中文?

((((((想做警察先有D素質先啦 兩天捉錯咁多個

點信你呀 未確認係咪BUG紅圈就屈人冇資格打信 咁你D人品係邊度)))))

佢串緊你呀傻系  之後佢再對捉錯你紅圈而道歉呀

同埋你隻眼係咪係有問題? 林北說過:未確認係咪replay bug就屈人係無資格打信) <<<<<<<<你改左人地個句子知唔知 多左一個係字係唔同晒個結果

再者直至#33 你都係冇提及向牛王道歉  放心我會一直幫你提

引用:
原帖由 伍校長 於 2020-9-29 23:52 發表
不如你搵個中文老師先啦 係咪冇符號唔識中文?

((((((想做警察先有D素質先啦 兩天捉錯咁多個

點信你呀 未確認係咪BUG紅圈就屈人冇資格打信 咁你D人品係邊度)))))

佢串緊你呀傻系  之後佢再對捉錯你紅圈而道歉呀

...
林北就覺得我應該確認咗係咪replay bug先舉報人,所以林北就已經假設我一早就知道有replay bug 。
這句話你應該可以理解吧??

回復 35# 的帖子

你真係成個小學生咁 死雞撐飯蓋

為左自己係岩, 加隻字落人地句野到

唔該你真係搵個中文老師 ,睇下你加左個係字 有咩唔同, 如果唔係我同你溝通唔到

再者直至#33 你都係冇提及向牛王道歉  放心我會一直幫你提

引用:
原帖由 伍校長 於 2020-9-29 23:54 發表
你真係成個小學生咁 死雞撐飯蓋

為左自己係岩, 加隻字落人地句野到

唔該你真係搵個中文老師 ,睇下你加左個係字 有咩唔同, 如果唔係我同你溝通唔到

再者直至#33 你都係冇提及向牛王道歉  放心我會一直幫你提 ...
我真係無加野,我已經講左13樓你想整樓看也沒問題,最後只是你反駁不到我而已。
如果你智力不行,下次不要亂加入別人的對話,只會越幫越忙,不過我還是謝謝你的好心。

回復 36# 的帖子

佢假設你知有REPLAY BUg 係完全冇問題 , 林北完全有理由相信你係知,因為你既經驗(超過1000 次檢舉)

現在你邏輯能力不行就把事情改成牛王的方向去走而不是林北所說的話嗎??

回復 38# 的帖子

多左個係字 都冇加野?

點信你呀 未確認係咪BUG紅圈就屈人冇資格打信 <<林北講

未確認係咪replay bug就屈人係無資格打信<<<你講

可能你連小學都不如, 連多左個係字都唔知

引用:
原帖由 伍校長 於 2020-9-29 23:56 發表
佢假設你知有REPLAY BUg 係完全冇問題 , 林北完全有理由相信你係知,因為你既經驗(超過1000 次檢舉)

再者直至#33 你都係冇提及向牛王道歉  放心我會一直幫你提 ...
每個人誤會別人都會有什麼原因,你是說他是因為我舉報人多所以誤會了我嗎??
現在我明白了,我同情林北,所以我會原諒他無數次。

回復 40# 的帖子

你睇下 #41 多左個咩字先

唔係既話同你溝通唔到

回復 42# 的帖子

有咩所謂 佢誤會你 佢又有道歉

你屈完牛王 又唔道歉 先係最好笑

我表達的是林北13樓的意思,如果我表達的意思一樣,就不是錯。
另外如果我表達的跟13樓差別很大,請你詳細解釋,然後我說過你可以看13樓來了解到林北他誤會了我。

發新話題