發新話題

MH舉報 AlItTlEpAiN 你大件事啦

[Close]

回復 15# 的帖子

笑**粗口**死  他成日屈人mh都好正常  
他話mh 仲係mh   
我場場負數 仲屈我mh 笑**粗口**到

引用:
原帖由 口袋怪獸白 於 2020-9-29 20:09 發表
他話mh 仲係mh   
(口袋怪獸白)原來係講林北,此樓作廢。

引用:
原帖由 口袋怪獸白 於 2020-9-29 20:09 發表
他話mh 仲係mh   

引用:
他話mh 仲係mh   

引用:
他話mh 仲係mh   

得啦 知你黑e左 你屈人都唔洗道歉 黑e係咁 大晒

sad

引用:
他話mh 仲係mh   

仲有 你邊隻眼見到牛王..

引用:
原帖由 林北叫小賀 於 2020-9-29 20:46 發表
仲有 你邊隻眼見到牛王..
林北你知唔知你之前講過D咩??
你話:未確認係咪BUG紅圈就屈人冇資格打信。

首先我係今日第一次知道有replay bug,所以係無得確認,也無法提防。
而你正正就係無確認BUG紅圈然後就發貼屈我,你自打嘴巴。按照你所說過的話你係無資格打信,唔係我講,係你自己話自己。
希望你講過既話算數,自行退信。
最後請你再一次望下面張圖片警惕一下自己。
因為你又再一次seven咗。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 24# 的帖子

咁有咩問題先 你冇得確認係咪BUG紅圈 你又知人地有得確認? 你又屈人?

雖然你口講就話冇得確認,但你係咪應該就(冇資格打信)依句同返牛王道歉呢? 真係屈人唔洗本

家陣係你屈完牛王果場有紅圈 又屈人之前開過圖

林北自己都搞晒笑同你講SORRY,而你就成個小學生咁死唔認,真係笑死人

同埋(按照你所說過的話你係無資格打信,唔係我講)依一句 其實你係咪唔識中文?

佢係冇講過自己會同人講冇資格打信,你亦都唔可以屈林北有講過捉完紅圈(不論是否BUG)會同人講冇資格打信,佢只係重覆你所打過既說話

另外係#3 你亦都屈林北改圖而冇自己求證

再者你係#6 你屈埋林北唔會解釋返 ,同你唔一樣

最後我想問下你屈完未?小學生學識道歉未?

回復 25# 的帖子

另外可以係#23 同#24睇得出
佢完全冇提及過牛王, 就知佢真係死雞撐飯蓋,搵其他野黎講

引用:
原帖由 伍校長 於 2020-9-29 23:01 發表
咁有咩問題先 你冇得確認係咪BUG紅圈 你又知人地有得確認? 你又屈人?

雖然你口講就話冇得確認,但你係咪應該就(冇資格打信)依句同返牛王道歉呢? 真係屈人唔洗本

家陣係你屈完牛王果場有紅圈 又屈人 ...
你D邏輯出咗問題。林北說過:未確認係咪replay bug就屈人係無資格打信。

這句話不是我說的,是他自己說的。所以他是被自己要求,而不是我要求。
如果林北他今天才知道replay bug所以不小心屈我,我會原諒他。
事實是我真的回覆了他說:我大人有大量原諒他。所以他是否要退信在於他會不會原諒自己未確認係咪replay bug就屈人,而不在於我。當然另外還要知道他是否今天才知道有replay bug .
而我在舉報MH的時候告訴MH狗他們沒有資格跟我打機,對象是MH狗,如果對方不是MH狗自然就不是我說話的對象。理解得到嗎??另外你要明白,林北被我舉報走場,我係有跟規則去舉報,沒有屈他。然後他是可以解釋的。最後他忽然惡言相向,以致今日的局面,所以係佢做錯野先會咁,你唔信就入去睇一開始點解我同佢會嘈。https://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=652287&extra=page%3D1

不過林北話:未確認係咪BUG紅圈就屈人冇資格打信。
以這句說話來看林北就唔似今日先知有replay bug囉。
因為如果林北今日才知道有replay bug,為什麼他會假設我已經一早知道有replay bug呢??
這個假設是他虛構的,咁就係佢唔岩。
如果他沒有假設我一早知道replay bug,他在13樓所說的話就已經係誤會了我。
所以我之前原諒他是合理的。

現在想一想,我原諒(林北叫小賀)是因為他12樓的道歉。
現在我再一次原諒(林北叫小賀)在13樓所說過的話。
再一次謝謝伍校長幫我搞清楚(林北叫小賀)說過什麼。

最後請問伍校長正身AC是什麼??
為什麼用小號出來說話??

發新話題