發新話題

MH舉報 AlItTlEpAiN 你大件事啦

[Close]
嘈還嘈,大家唔同層次就要分清楚。
我捍衛正義,舉報無品人先會多爭端,點同你地,一個屈人掛機之後走場,一個屈人紅圈,仲有一個1級AC比人舉報MH。證據多到成座山咁。我舉報人走場同MH成功處理多到成座塔咁,管理員處理的,你地小心D講野。

收皮啦傻西

成座塔咁又點? 要唔要頒個大紫荊勳章表揚下你偉大既功績?

:handshake

原來上舉報區又幾多野睇 各路神仙大展神通笑到我

利家王PAIN爺已被制裁
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Kelvin

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2020-10-12 14:16 發表
利家王PAIN爺已被制裁
笑死,你就係因為咁所以走場= =?你真係可憐。。。

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2020-10-12 15:47 發表

笑死,你就係因為咁所以走場= =?你真係可憐。。。
唔洗多講啦,你件剩係識屈人MH同走場既垃圾
以為自己夠我打?輕鬆屠7你啦利家王
Kelvin

好彩我TONY哥出手 打爆隻垃圾PAIN 3 10=.=
玩咁耐利家仲係屎咁 不如咪玩,玩番你既國王TD

回復 143# 的帖子

你冇圖你講咩都得啦 tony哥

引用:
原帖由 tony951 於 2020-10-12 21:03 發表
0級AC,吊,又係用MH。
你正身邊位啊??無膽就唔好出黎串。
又要威又要帶頭盔。
打贏一場扮勁,打輸唔見你留低replay??
自己連正身AC都唔膽拎出黎,你似咩樣??

引用:
原帖由 tony951 於 2020-10-12 21:03 發表
用分身AC偷偷地同人地打,贏一兩場扮哂威。
打輸就唔出聲,不知所謂。
睇你AC等級知你咩料,又係比人封到要開新AC??
無品扮有品。你自己講自己以前D AC做左咩唔見得光既事。做過MH狗E家係到扮有品??tony dog.

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2020-10-12 16:18 發表

唔洗多講啦,你件剩係識屈人MH同走場既垃圾
以為自己夠我打?輕鬆屠7你啦利家王
kelvin0135你話我走場,放證據未啊??
我就有你屈人15秒掛機之後走場:
https://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=643434
而且就算我遇到MH,我都有打哂完場先捉,你估我同你一樣??
因為replay bug而舉報錯既MH,我有解釋返,所以我無屈人MH。
我同你地唔同,你真係走場狗,有哂證據。

有料就舉報我,唔好似林北咁,連佢自己都認屈我MH,你地入黎已經無lun用。只係一班無品狗係到自欺欺人,睇下圖,唔好再呃自己啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

https://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=652341&extra=page%3D1
全隊replay bug55秒點暗位景家,
你估你地一班狗可以屈到我?
所有野講證據,你地D證據係我手上,我隨時都放到出黎。
吹得我脹??

發新話題