16 12
發新話題

場主走場 armauson (林北叫小賀分身AC)

[Close]

場主走場 armauson (林北叫小賀分身AC)

場主走場 armauson

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# 的帖子

你個傻西 你就最好都唔要彈機
廢又愛吠 VLAN警察?

引用:
原帖由 林北叫小賀 於 2020-9-28 15:48 發表
你個傻西 你就最好都唔要彈機
廢又愛吠 VLAN警察?

彈GAME好心你唔好開場,有無素質。

睇錯人名,已刪

與上貼相關已刪

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2020-9-28 20:23 發表
就係你發貼今日同你打咗一場,自己睇圖睇replay.
一開始你殺0死5。
我殺5死0。

最後我17殺死2。
你11殺死11。

唔該你解釋一下,我都想聽下你有咩借口。 ...
認錯人?;P;P;P;P

引用:
原帖由 天使金玟周 於 2020-9-28 20:41 發表
認錯人?;P;P;P;P
armauson分身AC就係林北叫小賀,有圖為證。

你連人名都看唔清 係咪弱智...

有病要去醫 唔好放棄治療........

今日打你對家光秀 19 4 仲要45 殺你似殺狗咁 你唔貼?

唔過我想講 我正身從冇唔認過 我分身都開住直播打 要出黎7 把自己比人屠D都放上黎先

引用:
原帖由 林北叫小賀 於 2020-9-28 21:26 發表
你連人名都看唔清 係咪弱智...

有病要去醫 唔好放棄治療........

今日打你對家光秀 19 4 仲要45 殺你似殺狗咁 你唔貼?
你有replay就放上黎,唔好亂UP。
我下面有一個人舉報過你走場,而且你承認咗,唔信你就入去睇
https://www.ipve.com/bbs/redirect.php?tid=644543&goto=lastpost
你無證明對方MH,然後就走場。
最近都有一個人舉報我走場,係舉報我第3個人走場,最後你知唔知點??
我即刻睇replay,捉咗佢紅圈,我同你唔同,唔係估就當真。https://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=652290&extra=page%3D1

南狗分身你都唔識? 點做黑E呀 VLAN呀SIR

你愛話我走場咪走場囉 由得你 屎=屎

引用:
原帖由 林北叫小賀 於 2020-9-28 22:05 發表
你愛話我走場咪走場囉 由得你 屎=屎
你望唔望到張圖??
同一場,你殺4死4
我殺6死2

大家打相同既對手,點解你廢過我咁多??
所有野講證據,唔係得把口就得。
雖然今次你就話彈GAME,但係你在另一個貼已經承認自己走場。
我諗我所講既野都有哂證據,而你呢??
一陣回覆唔該放一D證據上黎。唔好自己覺得就當事實。

**不雅**你老母正信係我
你串距post我做咩...

引用:
原帖由 大蠔 於 2020-9-29 00:52 發表
**不雅**你老母正信係我
你串距post我做咩...
哈哈,唔好意思,我睇錯咗個名。
個名太似,兩個都係林北開頭。
我重申返林北陳浩南唔係林北叫小賀。

16 12
發新話題