21 12
發新話題

[討論] 又想屈我MH

[Close]

又想屈我MH

直江 上中下路都無睇到你 我估你係中路CAMP尻我
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

MH狗

https://discord.gg/jZvGeP入黎睇我直播?  比我神估直江係中路CAMP

師兄你又比人屈?同我一樣,我個post已經有幫你講到,唉我能力有限希望幫到你啦

回復 1# 的帖子

笑死人咩柒頭,仲洗屈你?.?
開咗mh半個鐘0死,人地cp一黎你就唔見咗,道姬開0上高位搵直?熄咗mh你1殺14死,比人屠到隻狗咁無聲出,洗唔洗我擺rp上黎? 你真係厚顏無恥既極致。

引用:
原帖由 俬寵 於 2020-7-29 13:15 發表
笑死人咩柒頭,仲洗屈你?.?
開咗mh半個鐘0死,人地cp一黎你就唔見咗,道姬開0上高位搵直?熄咗mh你1殺14死,比人屠到隻狗咁無聲出,洗唔洗我擺rp上黎? 你真係厚顏無恥既極致。 ...
掛機小研? 同佢打過都知佢係開住MH黎玩 真係厚顏無恥到極

好意思POST張圖出黎洗底 心諗 cap圖就cap曬成個MON喇

唔CAP埋最下面果行? 開住MH驚比人見到

回復 3# 的帖子

你收皮喇廢柴 能力有限 笑到仆直

幫MH護航都唔顯得係有智商

回復 1# 的帖子

啊仲有,你張圖呢,有腦既都知係alt+enter彈出桌面熄咗mh之後cap既,呢d唔叫cap圖啊傻系。cap張圖都柒過人,仲係度扮

由佢開第一個POST果張相都知佢係MH喇

身有屎 唔敢CAP張全圖 cap D 唔  cap D

呢張同第一張post果張有咩分別?

做咩唔CAP埋下面狀態列果行? 我用黃色框框住果行

唔敢CAP埋?  幫你答埋 開左MH 驚比人周到

笑死我上場開MH 0死
下場直播熄MH比人屠

回復 3# 的帖子

幫隻MH狗幫到出哂面, 唔知你諗乜

引用:
原帖由 timpaul1997 於 2020-7-29 16:53 發表
笑死我上場開MH 0死
下場直播熄MH比人屠
係咁架喇 D MH最手然叻就係開直播黎洗底

敢開唔敢認 開完下埸直播洗返底先 呢D垃圾招數真係嘔心

心照喇 一熜直播就比人屠 第六感自然會消失

回復 6# 的帖子

你話我幫MH護航,你有冇實質證據證明到佢真係mh?  冇?單靠你話佢mh佢就係? 話人mh有邊個唔識講?咁我都識講你係mh啦,拿你係mh,我唔洗比證據呀,你係咪認為咁都得?
你話我幫佢護航就唔顯得係有智商,你e加冇實質證據屈人mh,又幫屈人mh班畜生護航,你咪一能樣唔顯得係有智商,傻西

回復 8# 的帖子

我cap圖cap能完下面有咩用?你班畜生咪一樣屈9人,人地起碼都叫有圖放比大家睇下,你老鼠咩7證據都冇就老屈,拎實質證據出黎比大家睇你講ge野係冇錯,唔好得把口,吹水係人都識畜生
[img][/img]

回復 4# 的帖子

一個入咗mh名單ge人去屈一個有圖證明到佢唔係mh ge玩家,拿師兄我就同你打過,你應該唔係mh,不過你入咗mh名單,我就睇下師兄你點樣證明自己唔係mh,我同佢就有圖有replay證明唔係,你都證明下你係唔係mh,大家拎出黎還清白,如果你唔拎,你就冇資格係到留言話佢,大家公平Dhttps://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=651750&extra=page%3D2

回復 10# 的帖子

師兄我係客觀分析緊件事,冇實質證據之前我唔希望你地屈錯好人

21 12
發新話題