16 12
發新話題

[討論] 你把口咁能臭 出街等天收啦 死台狗

[Close]

你把口咁能臭 出街等天收啦 死台狗

引用:
原帖由 J.Tbca 於 2020-7-6 00:50 發表
南狗志狗 耍腦殘夠未?系咪沒信長打好難過?
我十年無打信 無能神神講我 死台狗

你老大hi哥當年都要比面我

你班台狗真係唔能想大

反正都係 一次過搞能大佢先

一次過掉能到你班台狗摺埋先

唔能順超既死台狗 黎呢個post講經阿

等睇你班死台狗打千字文阿

傻系台狗J.Tbca同佢既一班台狗fd加上Vlan既一班死台狗

先撩者賤 你班死台狗都好事多為

明明唔能關我事既 你班死台狗都可以懶能到我身上

本人係到衷心祝你地早日投胎轉世 重生做人

本來好想掉你老姆既 但細心一諗 又好似唔關你地老姆事既

係你班七頭死台狗中意搞事姐 咁就算啦 唔掉你班死台狗既老姆

歡迎死台狗來發表千字文阿

MH即係狗 唔爭的事實 你條傻狗 吹?   

有時候我就唔太明白 有些香港人 爭取自由民主果陣需要人撐

就拿台灣出黎幫手 打機比人屠 就台狗台狗 好難理解呀 救命

咁小事又呱呱嘈

你地開MH比人踢到屈人mh又拿不出證據?
5洗抓紅圈啦就po個地圖你覺得懷疑mh的地方上來未?
咁恨不比人打機屈MH讓我連ac都沒得開?

SORRY啦 我照樣開呢AC打 我就想知我MH的證據在哪
JJ

我都想知志哥冇打信半年 點樣比人踢
你地比雪卡屠到傻左嗎

你班傻系台狗真係傻能左

我無打信十年 乜能都懶能到我頭上

係咪比雪卡屠能到傻左?

我唔能掉你地老姆既 因為唔關你地老姆事既

你班屎得把死人狗口 正一台狗

引用:
原帖由 J.Tbca 於 2020-7-9 17:49 發表

SORRY啦 我照樣開呢AC打 我就想知我MH的證據在哪 ...
台狗 十年無打信既我都比你隻狗屈啦

你班死台狗有咩做唔出?

唔關你老姆事既 我整係會抽插你姐

引用:
原帖由 林北叫小賀 於 2020-7-9 13:07 發表
MH即係狗 唔爭的事實 你條傻狗 吹?   

有時候我就唔太明白 有些香港人 爭取自由民主果陣需要人撐

就拿台灣出黎幫手 打機比人屠 就台狗台狗 好難理解呀 救命 ...
屠?點樣屠我阿台狗 我十年無打信阿

比雪卡屠能到傻能左?要自嗨?台狗有話錯你?

無腦死台狗

十年無打信既我 乜都比人話關我事既

人唔笑「台」狗都吠

無打十年信 開圖永遠有我份

踢開圖既人 又話志哥我係到

比雪卡怒屠 又話志哥我係到

係咪志哥太能出名 你地班台狗提少一日唔得掂?

好能掛住志哥我 想我出山屠你班台狗?

引用:
原帖由 J.Tbca 於 2020-7-9 17:49 發表

SORRY啦 我照樣開呢AC打 我就想知我MH的證據在哪 ...
比我插能到收左皮?

快能d出黎應機 講經 千字文啦

死台狗 想係Vlan插期?返ggc啦 死台狗

你班豬西台狗 好得罪唔得罪 得罪我?

無能神神講我個名出黎?

係咪食完飯無屎柯?

你班台狗係Vlan搞事乜能都好 講我個名把能?

咁能型既出黎型我啦 係屋企做健盤神人?

無料咪能扮四條啦 死台狗 咁能掛住我志哥 出黎搵我志哥囉

我掉 等能左你班死台狗幾日 都唔能上水留千字文 講經 數星星既

成班台狗 去能左食屎 想做食屎台狗?

收水啦 死台狗

係咪得我覺得Vlan比台仔入侵??
講野又無禮貌, 試玩佢地台版信長
見你唔識玩又嘴炮你, 又踢9你
仲要1堆人一齊出聲嘲諷, 真心煩!!
重點, 叼7佢又聽唔明, 仲要成日學港澳打字
打埋d台式粵話, 入人屋企, 逼你做埋阿四咁

回復 13# 的帖子

講到好似得台仔嘴炮咁..

仲細咩 打鋪機要戰國家 比人屠的多?

引用:
原帖由 林北叫小賀 於 2020-7-12 08:37 發表
講到好似得台仔嘴炮咁..

仲細咩 打鋪機要戰國家 比人屠的多?
台狗的確吠得多 講埋一大堆9唔搭8既廣東話 笑能死人

16 12
發新話題