發新話題

[討論] 御公子, LONELY帥入(信9之星 skybabii: 0敗信9+大屠恨團+man+綱吉)

[Close]
引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:09 發表
你就真系搞笑== 你地自己個咩0哥自己講咩打比賽先 聽到都覺得7==真心你睇返REPLAY啦. 小學生咩
唔夠你勁 打信9未輸過 大屠恨團 MAN 綱吉
重約埋人出黎金雞5V5 滅團 以為重係中小學時期 約人出黎玩打贏左好叻叻
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

講兩講開正身出黎柒 柒個分身重唔夠

信9出網吧打 好威猛一定好勁喇

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:13 發表
你斷章取義多陣 我真係無你咁好機心係到cap 唔贏都贏左. 你咬我食咩 傻仔
唔贏都贏左?..
你比我地屠到仆哂街喎

屠到投哂降 掛哂機炮喎 咁快唔記得

你話哂都大屠恨團 大屠MAN 大屠綱吉 你係信9之後稱霸信長界直到現在架喎

講多兩講重招人滅團唔講以為真係時光倒流十年
重係團2 招待保時期
我地兩個朋友仔出黎打下路人 打到比人炮比人招滅團
2個打你地5個 得唔得架?

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:17 發表
其實呢. 個意思就係好過你呢埋係屋企開住個MH係到打飛機
請問你講緊乜..?
你信9未輸過 大屠恨團 大屠MAN 大屠綱吉
同你叫我唔好呢埋係屋企開MH打飛機有咩關係..?

1. 你未輸過 (理據: 信9王者, 大屠恨團, 大屠MAN, 大屠綱吉)
2. 輸 = 對面屋企MH屠殺
3. 叫人出網吧5V5 滅團對質 (2fd打打下機冇啦啦比人叫出黎打滅團)
4. post完圖搵野賴一賴 死頂 驚柒
5. 9up完一大輪 叫人唔好呢埋係屋企開mh打飛機

成個流程有冇錯到

等我總結啦不如

一句講哂 輸唔lun起lo

feel到你講兩講又叫人出網吧 又話人家中神手又盛
講野冇point

準備好比你講屋企神手 同比你叫我出網吧了

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:25 發表
你慢慢拎住啲對話 隔住個mon 打飛機啦
咩拎住d對話
自己講完唔洗負責?? 講完又當冇講過?
定驚比人放出黎 柒盡2020年 你話哂都係2018-2020信長之星 (0敗信9)

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:27 發表
同埋由頭到尾無講過咩公子 咩LONLEY帥係我
入黎留完個言 就追住我黎咬 真心吾知博乜
又出黎搞笑了 唔關你事你做咩沖出黎?

唔關你事就返返老母懷抱飲奶好了

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:32 發表
開得PO你就預人留言啦 我第一個黎留言都係幫住你架wor 你自己係要追住黎咬
我呢 就無講過呢2個ac係我既 係咁多 :(
自認大屠恨團 信9 0敗皇者
又會咁岩你個ac打信9

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:32 發表
開得PO你就預人留言啦 我第一個黎留言都係幫住你架wor 你自己係要追住黎咬
我呢 就無講過呢2個ac係我既 係咁多 :(
唔夠講開始想話ac唔係自己 同自己冇關 會唔會太遲呀
講到尾都係唔想將講過 比我post出黎既文字紀錄負責??

發新話題