發新話題

[討論] 御公子, LONELY帥入(信9之星 skybabii: 0敗信9+大屠恨團+man+綱吉)

[Close]
學你話齋 齋我都唔洗證明到你係咪開圖 連張小地圖都PO吾好 怪咩人咬你MH

慢慢繼續攞之前既野追擊 有無MH 心知肚明
學聰哥明言 公道自在人心

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 14:44 發表
學你話齋 齋我都唔洗證明到你係咪開圖 連張小地圖都PO吾好 怪咩人咬你MH
識咬人咁叻?...小狗仔
又唔記得自己琴晚柒到甩碌?
又扮個ac唔係自己
又話冇玩又盛
呢頭講完唔同我嘈
個頭又嬲到震

等緊你捉我紅圈圖;P垃圾
比人屠完唔服氣 拎戰績出黎打飛機
提**粗口**多你一次啦 信9係得返你班垃圾 你先有得贏咋;P;P

最憎 你啲信長界癈老 一時又話自己打左幾多年 一時又話自己當年幾勁  比人屠一屠 就話人開mh 你唔反省下自己打 咁多年 都冇進步 放唔低世俗 唔輸得咪講囉 如果咁有幸 見到你一定手下留情 公道自道人心 就一定啦 係人都知你玻璃心

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 14:47 發表
聰哥
你信長leader 佢叫返你寶貝哥啦

引用:
原帖由 動5_do 於 2020-6-29 14:56 發表
最憎 你啲信長界癈老 一時又話自己打左幾多年 一時又話自己當年幾勁  比人屠一屠 就話人開mh 你唔反省下自己打 咁多年 都冇進步 放唔低世俗 唔輸得咪講囉 如果咁有幸 見到你一定手下留情 公道自道人心 就一定啦 係人 ...
玻璃心真到傻
打機打到約人出網吧
以為2006年
輸唔起重要沖出黎柒足十幾頁
唔識正面回應
講兩講又家中神手 出網吧滅團 公道自在人心
字都唔識多隻 讀多小小書啦 掛住打機 信九冠軍
打機咁叻得唔得架?

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 14:32 發表
我積極舉報MH姐 舉報MH都有問題.....?
冇問題 但屈mh就錯哂囉
唔夠打就約人出網吧呢招幾屈
人地唔出就係mh

仆哂街了
我知點解你咁嬲

你人生得信長係最風光
點知輸左比我呢個垃圾
梗係即刻**不雅**哂鬼
對唔住啦 下次屠小d 比你殺垃圾殺到正數先開始

你係咪精神分裂
人地今天的我打倒昨天的我
你係現在的我打倒十五分鐘前的我...

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 14:47 發表
聰狗就聰狗
真係得你呢啲傻仔會當佢vlan偶像聰哥前聰哥後咁叫

原來無紅圈就代表唔系mh  等你現場屠我 屋企戰神

耐冇玩一排玩返冇變過 唔夠人打就話人mh吊人老 母
VLAN小學 雞質素50年不變?

引用:
原帖由 阿拉咪 於 2020-6-28 23:39 發表
整張圖都不放出來
點?
睇到旗子不敢截圖?
---------這個是正常情況下

其實看旗子判斷MH是不正確的
簡單的區分MH玩家有幾種
第一種是 傻呼呼的那種 同 雞屎花那種 大小地圖均曝光不能(敢)截圖 跳窗即崩潰

第二種種類 敢丟RP讓人檢查的 MH玩家

一樣是MH  大小地圖 均正常 旗子也不會顯示
唯一就是顯示 敵方小兵 玩家動態位子

第三種種類就是 裝逼一個到極致的玩家比別人多一個小地圖

後續還有很多很多種手法 都是我多年來抓MH玩家的心得
至於  此區 是甚麼樣情況  由看倌們自己判斷吧
持續吃點心看戰況

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 15:04 發表
原來無紅圈就代表唔系mh  等你現場屠我 屋企戰神
不如你又講下佢點mh 紅圈你又捉唔到 淨係識話人屋企戰神
定係vlan已經變到係屋企打機=mh ?_?

唔夠打係mh
我捉唔到紅圈都係mh
Cap埋圖 比埋rp都仲係mh
總之唔出網吧打就係mh

發新話題