發新話題

[討論] 御公子, LONELY帥入(信9之星 skybabii: 0敗信9+大屠恨團+man+綱吉)

[Close]
引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 02:09 發表
咁就簡單啦 果陣出嚟網吧打 公平公正公開  無開mh 輕鬆屠 就係咁簡單
Ok thanks
咁想問下 你估下你隊友4個人之中 邊個用緊個ac
因為佢咁岩又係信9 大屠 恨團 同屠man 吉 (我知唔係你)

你喺度問我我先應你嘅咋
你叫我估 真係估唔到喎  總之呢我打信長就淨係用呢個ac

可能係Fung? 可能係馬嬲?可能係pric? 又可能係聰 又可能係ccy
媽啊好難估

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 02:16 發表
可能係Fung? 可能係馬嬲?可能係pric? 又可能係聰 又可能係ccy
媽啊好難估
好尷尬..真係夠膽死數出黎

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 02:14 發表
你喺度問我我先應你嘅咋
你叫我估 真係估唔到喎  總之呢我打信長就淨係用呢個ac
總知就唔關你事
你出於義氣幫朋友招網吧5v5滅團
睇replay代炮大法
睇replay代炮呢下小搞笑

真係同你個signature一樣

87仔

其實都唔算講得上炮 真心唔覺網吧滅號滅團有咩問題 又可以解決mh之嫌

話下你家中神手又LLG 你咪繼續講 我個團出到黎大屠邊個大屠邊個
講真我都唔想 可惜唔贏都贏左 鐵一般事實

驚你唔記得
溫故知新下先

邊有人唔記得
大家都笑緊你冇乜人玩既年代信9贏左好威威喎
你重拎出黎比人笑
唔講以為你贏個個係我。。。
笑左你成晚 重拎自己屠恨團replay出黎
知唔lun知醜

唔係要嘴炮你
但係呢個Reply真係笑死我
7到咁不如縮返入媽媽個肚入面啦 仲出黎死雞撐飯蓋

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 02:40 發表
其實都唔算講得上炮 真心唔覺網吧滅號滅團有咩問題 又可以解決mh之嫌
由距喇
你同智障講咁多做咩?
距自己心知肚明
又話MH我冇CP食
佐佐木同火神0搶CP求教學THX

引用:
原帖由 御公子. 於 2020-6-29 12:21 發表

由距喇
你同智障講咁多做咩?
距自己心知肚明
又話MH我冇CP食
講緊你一食cp就屠柒你呀高手
邊個想食你d cp呀
思想都勁到咁 真係比你屠到仆哂街

全力支持信9 leader, 我是火個小地圖光過毛利開大

引用:
原帖由 御公子. 於 2020-6-29 12:21 發表

由距喇
你同智障講咁多做咩?
距自己心知肚明
又話MH我冇CP食
好地地唔出黎駁咀咪冇事
想搞到自己好似個傻hi仔咁比我追擊?
唔好一陣又話個AC唔係你用緊

發新話題