發新話題

[討論] 御公子, LONELY帥入(信9之星 skybabii: 0敗信9+大屠恨團+man+綱吉)

[Close]
你搞到自己好尷尬..
2020年重拎自己信9乜乜柒柒出黎..
信9年代重有邊個識..
唔好浸醉係冇人玩自己獨大 (可能以為) 既年代PLEASE..

自己CAP張圖咁吾清楚有位比人入 仲話人長篇大論講經
你吾好dum伯母張圖上黎

你都搞緊笑 CAP完圖 唔道歉重死頂
講真 係見過你名既 不過印象都係垃圾一名
開分身玩會勁D?

其實講真得你沉醉果d咩信7康熙年代既世界
係沉醉無人開外掛打信長既年代 家陣講到我拎出黎講先咁
起碼出到黎打無開MH先. 邊似你. 又要開MH又要扮哂野咁
唔阻你厚住面皮係呢隻GAME打飛機. 再見

如果我開左 你CP都冇LUN得食啦

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 00:52 發表
其實講真得你沉醉果d咩信7康熙年代既世界
係沉醉無人開外掛打信長既年代 家陣講到我拎出黎講先咁
起碼出到黎打無開MH先. 邊似你. 又要開MH又要扮哂野咁
唔阻你厚住面皮係呢隻GAME打飛機. 再見 ...
又搞笑? 邊個自己拎信9出黎打飛機

係喇係喇. 家中神手. 你最勁. 得味

你咁勁得唔得架大屠恨團 MAN 綱吉
你應該係2018-2020年信長之星了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 我是火 於 2020-6-29 00:53 發表

又搞笑? 邊個自己拎信9出黎打飛機
你就真系搞笑== 你地自己個咩0哥自己講咩打比賽先 聽到都覺得7==真心你睇返REPLAY啦. 小學生咩

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:03 發表
係喇係喇. 家中神手. 你最勁. 得味
係你鐘意認叻認勁輸唔起
我得得閒閒同個FD打場信既姐
唔係打到又炮又盛既

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:09 發表
你就真系搞笑== 你地自己個咩0哥自己講咩打比賽先 聽到都覺得7==真心你睇返REPLAY啦. 小學生咩
唔夠你勁 打信9未輸過 大屠恨團 MAN 綱吉
重約埋人出黎金雞5V5 滅團 以為重係中小學時期 約人出黎玩打贏左好叻叻

講兩講開正身出黎柒 柒個分身重唔夠

你斷章取義多陣 我真係無你咁好機心係到cap 唔贏都贏左. 你咬我食咩 傻仔

信9出網吧打 好威猛一定好勁喇

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:13 發表
你斷章取義多陣 我真係無你咁好機心係到cap 唔贏都贏左. 你咬我食咩 傻仔
唔贏都贏左?..
你比我地屠到仆哂街喎

發新話題