19 12
發新話題

[討論] 雞米花mh 大家小心

[Close]

雞米花mh 大家小心

雞米花 跟雪卡拎ac 又拎mh  扮沒開mh 比人抓包小兔兔 個ac都係 大家小心lo
要給他玩記得叫他開直播 沒開都係開mh 打機

以下YT影片精彩播出 https://www.youtube.com/watch?v=JU0uMNV2gzY

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

樓主都走場了 基本的品都沒有還說人家開圖?
你走場比開圖更沒品 垃圾

成班**謾罵**同雪卡一齊搵食 **謾罵**

雞米都mh左 zzzzzzzZ
真係丟人臉
想想雪卡一陣又拎多個分身AC黎留言搞事=))
先del左好友先
mh都係垃圾
唔好說我撇清關係
我一向不和垃圾一齊玩

都估到個台灣走狗輸完比我之後搵雪卡一齊玩冇好野 ;P 果然群埋D MH西一齊玩  

#2都係 :D

我雞米花就係MH 吹咩

我又強到被說mh了     捉到我紅圈了未

引用:
原帖由 雞米花 於 2020-5-26 23:35 發表
都估到個台灣走狗輸完比我之後搵雪卡一齊玩冇好野 ;P 果然群埋D MH西一齊玩  

#2都係 :D

我雞米花就係MH 吹咩
MH=垃圾
真係丟台仔臉

引用:
原帖由 ㌚㌚㌚ 於 2020-5-27 09:56 發表
我又強到被說mh了     捉到我紅圈了未
https://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=651488&extra=page%3D1

;P

望住這個直播 記住咩叫神級第7感

回復 5# 的帖子

??   收皮啦垃圾雞米花
柒完未呀 捉左你喇 死狗?

這樓主是我見過台灣最無恥的人  還有這京飯系咪又想比我**不雅**打了

回復 10# 的帖子

你都幾唔知醜   次次對家俾我屠到狗咁 係度扮勁?
最叻咪走場  全vlan邊個唔知你條垃圾

回復 10# 的帖子

用下你個腦啦  你都係台灣最弱智果個黎   
又廢  叫人捉你紅圈?
宜家捉到喇 有咩想講?  垃圾姐係垃圾   又要靠mh

話佢係圖狗唔開心..係人直播到吠
呢隻狗真係7到一個點

雞米花以前都已經係圖狗啦...

係GGC 同Z299 兩個開MH   真係冇人唔知

隻公本就不願意多扯了 廢到一個極致

京飯找你挑機都不敢接 整日龜縮起來是男人未 約我滅號挑機未

19 12
發新話題