發新話題

信長之野望更新地圖的建議(以下的評論是關於15.1A3)

[Close]
引用:
原帖由 LKW_823 於 2019-1-20 07:02 發表
希望你講野之前用下腦諗左先
同你屈人MH一樣  比D思考先出字得吾得?
岩阿 唔夠打就屈mh      .

引用:
原帖由 魔法稻草人 於 2019-1-20 14:03 發表
岩阿 唔夠打就屈mh      .
這裹是討論改圖的地方,
同LKW一樣講一些走場和MH的事只會引起罵戰,還有顯得自己小氣。
希望你們成熟一些吧。

伏魔大衣同和泉比較?
你唔好用和泉/伏魔大衣同魚神比?
魚神夠回得多 會唔會冇人出和泉 伏魔?
仲有和泉係即時回幾百血 伏魔係持續回血
救人你覺得和泉好啲定伏魔好啲?.?
神甲因為冇閃功能先冇人出 依家有閃不知幾好用
舊版啲人出夠肥留閃鞋都唔出神甲。

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2019-1-20 13:44 發表

1:無傳送神甲當然效果要比有傳送的好,這樣才會選擇。
2:增加力量就是增加血量,信長之野望多技能的關係,力量效益很大,
而提升敏捷所帶來的攻速和裝甲相對作用小。
3:信長之所以一開始分了新和舊版,就是因為新版作者不了解信長之 ...
3?我唔覺得你個啲唔係理解 你主觀得太緊要 自己諗下喇 邊個咁勁熟晒啲日本歷史
4?有毒先型? 為你而設?

引用:
原帖由 魔法稻草人 於 2019-1-20 14:09 發表
伏魔大衣同和泉比較?
你唔好用和泉/伏魔大衣同魚神比?
魚神夠回得多 會唔會冇人出和泉 伏魔?
仲有和泉係即時回幾百血 伏魔係持續回血
救人你覺得和泉好啲定伏魔好啲?.?
神甲因為冇閃功能先冇人出 依家有閃不知幾好用
舊 ...
我講的伏魔大衣是3000元那一件,跟和泉價格差不多。魚神的價錢完全不同。
玩信長要不被秒殺,血量和減傷是很重要,當你被秒殺就無法補自己血了。
如果每一個人後期都有神甲,代表裝備不夠多元。我要看到的是人們選擇不同的裝備去玩。最上第1,2,大技都是毒傷,這已經是他的特色形象,所以3技加法傷可以被魔水對抗不適合。係路人話你魔法稻草人係MH,唔係我第一個話。當然你個名我有少少印象先會踢。
由於用MH和非用MH的人所遇到的環境不同,所以用MH的人不應該參與改圖討論。

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2019-1-20 14:16 發表

我講的伏魔大衣是3000元那一件,跟和泉價格差不多。魚神的價錢完全不同。
玩信長要不被秒殺,血量和減傷是很重要,當你被秒殺就無法補自己血了。
如果每一個人後期都有神甲,代表裝備不夠多元。我要看到的是人們選擇不同的裝備 ...
係要咪整個神甲2.0 係冇閃功能既 咁你覺得啲人會出有閃定冇閃功能? 夠唔夠多元?
要不就被秒殺?你問下自己點解比人秒到? 你對信長都唔係理解得好好姐
和泉有加血 大衣有減傷  有咩問題?
係咪加到比人秒唔到 減傷減到比人秒唔到先岩你玩?

引用:
原帖由 魔法稻草人 於 2019-1-20 14:23 發表
係要咪整個神甲2.0 係冇閃功能既 咁你覺得啲人會出有閃定冇閃功能? 夠唔夠多元?
要不就被秒殺?你問下自己點解比人秒到? 你對信長都唔係理解得好好姐
和泉有加血 大衣有減傷  有咩問題?
係咪加到比人秒唔到 減傷減到比人秒 ...
就係因為MH多,保命先變得重要咗。就係因為VLAN沒有舉報制度。
還有對於走場和MH太仁慈。打一個理由就可以解封。佢都唔諗下人地舉報都辛苦。

樓主 07年AC強
信長好多老手,但玩極都係新手 請對號入座

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2019-1-20 14:29 發表

就係因為MH多,保命先變得重要咗。就係因為VLAN沒有舉報制度。
還有對於走場和MH太仁慈。打一個理由就可以解封。佢都唔諗下人地舉報都辛苦。 ...
你啲諗法都幾**粗口**有趣 就係因為mh多 保命先重要左? 你諗下自己up乜
送你一句喇 mh不送技術

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2019-1-20 14:29 發表

還有對於走場和MH太仁慈。打一個理由就可以解封。佢都唔諗下人地舉報都辛苦。 ...
係咪比我殺太多 之後屈mh 覺得要改啲保命裝保命

神甲有閃你又話唔好 石甲,十字槍有望遠鏡好唔好阿咁?.?

呢個A字頭真係打路人級水平

樓主都幾得意 唔夠人打就屈mh 冇走過場就話人好似走場
西利

小弟不代表任何組織只是就個人而言想小下你咁

最上4招技由以前到E家都無一招系毒傷 我求下你吾好再FF

毒傷系魔水左都扣先叫毒 你條文盲識分未?

佢都唔諗下人地舉報都辛苦 <<<你有幾辛苦???

你條啦支犬連紅圈都搵吾到就開POST吠?

怕你吾記得比埋LINK你

http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?tid=637884&goto=lastpost

似吾似咁識搵紅圈先出黎開POST?

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=644266&extra=page%3D6

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=643841&extra=page%3D8

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=643803&extra=page%3D8

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=643686&extra=page%3D8

如果每一個人後期都有神甲,代表裝備不夠多元。<

睇完你呢句真系得啖笑  魔水閃鞋武士服夠個個都有

你系咪就系想自己多元化D吾跟大隊死吾出水之後死左話人MH啊

總結而言我認為你個腦應該比你D FF能力填滿左所以搞到無空間去理性睇事實

我都吾打算再回應你之後既廢話  等比其他人插9你我食花生算

我在此勸施主你回頭是岸 如果你睇完以上文字仲有聲出既

證明你已經患左末期腦癌 無得救 換個新既腦應該對你既人生有好既改變

AlItTlEpAiN <打咁耐仲係咁膠

發新話題