發新話題

vLan官方地圖:信長之野望 HK141D2

[Close]
做咩DEL左頭先打果D改動左既野=.=   我仲睇緊就無左=.= 我已經系05試玩緊仲想睇清楚D有D咩改動 F5完吾見哂.....

引用:
原帖由 AoBa. 於 2018-8-9 00:26 發表
因為用表格SHOW出黎有D問題,要C&番過曬E+冇野了-3-
THX

第一場岩岩玩 完 可惜有人走場

我自己就用3成第一場 但無人用義輝
我仲以為將S版直接搬入黎 地雷招技原來改左無得轉模式
BTW 支持繼續新版

附件

引用:
原帖由 AoBa. 於 2018-8-9 10:42 發表
沒有S版原圖,我都係盡量還原番出黎GA炸-3-
(當然招天生技唔係抄曬S版,係改左D-3- 可能下版會再TUNE下石田三成)
辛苦了

今朝早上4點玩左場1D2
今場有人出義輝 但暫時吾多見有咩BUG

有幸做到1C版到1D2 所有第一場街場既試驗者

同場中有人覺得三成太屈機 (我自己都有D覺> 天生技識用加埋3技空裝都暈到2-3秒 加支吹就4秒起跳)

義輝要再要D時間睇下 但睇落D技都系有D OP成份 (暈技+扣甲 - 對英雄瞬間輸出 <好似魔水緊都可以用?不過第一下技能傷害無傷?> - 信玄/平手2技但吾洗持續起手<<<呢點已經睇落有D OP  <可令到隻英食兵壓力大大減低>)

大技識用情況下 吊地>3技>大技>1技>2技>ANY ONE 暈裝 > 相信可以輕易秒到大部份人(甚至吾洗用3技)

如果3技 不用持續起手 是否改做法傷好一點? (雖然傷害不及信玄平手 但吾洗持續實在...... 同埋仲多2秒)

以上意見純屬小弟個人見解

BTW 同樣繼續支持新圖
制圖組加油

附件

發新話題