18 12
發新話題

[05] Andy_jai 鬼燈丸 分析帝 MH

[Close]

[05] Andy_jai 鬼燈丸 分析帝 MH

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

rp呢

咁搞笑ge你 最拿m個2個你反而唔覺得有野紅色我睇完搵唔到 等版主睇

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

究竟你地捉邊個

引用:
原帖由 小翼. 於 2017-8-6 20:47 發表
究竟你地捉邊個
係mh就捉啦 對面係有好幾隻呀

因為佢地係FD來

andy jai實係mh 一定要捉距紅圈

分柳帝鬼燈丸 新AC VIP 1LV  就極大機會MH

ANDY_JAI 個AC 135 LV.... 未必MH

同佢地打過啦  佢地FD黎 同隻平台新秀打果時都覺得佢MM地
最衰唔知點留RP 唔係既都想CHECK RP

引用:
原帖由 Blungly 於 2017-8-7 19:25 發表

andy_jai個ac係公用ac黎,個個都入得
唔信自己google andy_jai+vlan ac

個個都入得,多人用個ac,自然會高lv

引用:
原帖由 日向雛田 於 2017-8-7 21:23 發表
同佢地打過啦  佢地FD黎 同隻平台新秀打果時都覺得佢MM地
最衰唔知點留RP 唔係既都想CHECK RP
有autoreplay save 哂所有rp,
唔洗自己save, 自動save的

引用:
原帖由 劉亦菲. 於 2017-8-8 00:07 發表
andy_jai個ac係公用ac黎,個個都入得
唔信自己google andy_jai+vlan ac

個個都入得,多人用個ac,自然會高lv
wow

引用:
原帖由 Blungly 於 2017-8-7 19:25 發表

早幾日有隻死亡島差唔多300LV比人捉左MH啦要升LV唔難啦 去綜合玩多D小遊戲咪得

肯封andy未 公開

delay紅圈黎

紅色係andy_jai 佢係場主 佢開場我地勁LAG

你話我一個紅圈就話MH 而家兩個都紅圈 反而開場果個紅色就無紅圈

說明左就係delay紅圈 請勿誤會及破壞本人建立的良好聲譽

18 12
發新話題