22 12
發新話題

劉奕非.惡意掛機

[Close]

劉奕非.惡意掛機

38分左右開始話掛機唔玩....叫佢比裝又話要快d g 唔比
話post佢就去上單機食下兵扮野....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

睇下地圖啦,對面已經打緊入黎,個個都肥到乜咁
根本輸硬,同埋個場都接近尾聲咁濟,我話掛係想快d g左去唔好晒時間,如果有得打我實打,而家係完完全全無得打我先掛機等g,大把場大把人都係咁啦,事實上我掛機之後,10分鐘都無對面咪又係g左
將心比己啦,就算我唔掛,d裝相差咁遠,最多咪阻到佢地幾分鐘,我掛機又唔係由頭開始掛到尾,又點「惡意」法呀?

仲有,隻紅色走埋場tim啦,你點解又唔post佢呀?係咪因為我同你係場入面嘴炮過,你針對我呀?

希望版主睇清楚,如果你係都要封我都無計。

回復 2# 的帖子

劉亦菲之前因走場被封,依加又惡意掛機加死不悔改,求版主正規。

劉亦菲跪地哭求post:

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

被舉報走場post:

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 超智障 於 2017-7-26 19:04 發表
劉亦菲之前因走場被封,依加又惡意掛機加死不悔改,求版主正規。

劉亦菲跪地哭求post:

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=637215&extra=page%3D1

被舉報走場post:

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.ph ...
一單還一單,以前個單已經處理左,版主都解返我
撈埋兩單野黎講,而家話我「惡意」掛機,請問我邊忽有「惡意」?你水準之低令人震驚。
封唔封我由版主決定,唔係你決定

引用:
原帖由 劉亦菲. 於 2017-7-26 19:18 發表

一單還一單,以前個單已經處理左,版主都解返我
撈埋兩單野黎講,而家話我「惡意」掛機,請問我邊忽有「惡意」?你水準之低令人震驚。
封唔封我由版主決定,唔係你決定 ...
你話冇得打啦 唔拿玩啦就直接掛左 其他隊友話有得打架繼續啦 但你唔理繼續掛
咁叫你比裝 你又話你想快d g 點解要比......我話post你 你唔係認衰出返黎 反而變本加厲話咁我出來打下兵 2分鐘打隻 咁都唔叫惡意?
可能我中文唔好 你講解下咩叫惡意?
況且個rp有哂對話 冇得屈架 咪等版主判
p.s 我掛住cap你係vlan同對話圖 cap唔到紅色d圖 冇圖佢走場我都post唔到

引用:
原帖由 bool 於 2017-7-26 20:18 發表
你話冇得打啦 唔拿玩啦就直接掛左 其他隊友話有得打架繼續啦 但你唔理繼續掛
咁叫你比裝 你又話你想快d g 點解要比......我話post你 即刻又話咁我出來打下兵lo 2分鐘打隻 咁都唔叫惡意?
可能我中文唔好 你講解下咩叫 ...
我掛機既目的就係想快手g,你叫我比裝你,咪即係無意義咁拖長個場,個場係我掛之後10分鐘左右都比人g左啦
你問心就算我比晒裝你地,你地又可以拖幾耐呀?5分鐘?10分鐘?

個場係接近尾聲+d裝差太遠我先掛,如果要將d規矩收得咁緊而要封我,我諗vlan有9成人都要被人封啦
同埋隻紅你cap唔到佢圖,你咪係rp cap囉,嘴炮完就針對我?

同埋事實上我又掛左幾耐呀?我掛左3分鐘都無呀,如果咁要封我,我都無野好講

加上玩開信都知,如果知道自己輸硬+d野比人爆得七七八八,都會主動同對面講「快g」,之後掛住等g

咁唔通呢d情況就無問題?睇下個rp都知我掛個陣,對面都g硬咁濟啦,我咁叫「惡意」?

隊友講到明繼續 ,話有得打,但你都係掛機喎
叫俾畀裝出黎又唔畀,人地post你就淆底,話2分鐘食隻兵
咁唔叫惡意? 
黎黎去去都係話快g呢個point,人地反駁曬都仲唔知衰 

引用:
原帖由 swt1995 於 2017-7-26 20:48 發表
隊友講到明繼續 ,話有得打,但你都係掛機喎
叫俾畀裝出黎又唔畀,人地post你就淆底,話2分鐘食隻兵
咁唔叫惡意? 
黎黎去去都係話快g呢個point,人地反駁曬都仲唔知衰  ...
唔好扮有反駁啦,版主可睇rp

我係到尾聲先掛,如果我係惡意,咁係咪 有叫過對面快g 既玩家都試過惡意掛機?咁大部份玩家都要封啦

版主可以係37分開始睇 版主覺得唔係掛機咪ok
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 劉亦菲. 於 2017-7-26 20:54 發表
唔好扮有反駁啦,版主可睇rp

我係到尾聲先掛,如果我係惡意,咁係咪 有叫過對面快g 既玩家都試過惡意掛機?咁大部份玩家都要封啦
你1個唔想玩 要我地4個陪你一齊唔好玩 有你隻龍川幫下手殺人守下呀 可以再頂多陣啦 我地玩下殺人守城唔得?
大把人就算輸緊 最後都會守下殺下人頂多陣啦 試過有場對面輸緊一路守到差唔多2個鐘先g到佢地 一定要有機贏到先繼續玩?

引用:
原帖由 bool 於 2017-7-26 21:05 發表
你1個唔想玩 要我地4個陪你一齊唔好玩 有你隻龍川幫下手殺人守下呀 可以再頂多陣啦 我地玩下殺人守城唔得?
大把人就算輸緊 最後都會守下殺下人頂多陣啦 試過有場對面輸緊一路守到差唔多2個鐘先g到佢地 一定要有機贏 ...
你要全部野執到正一正黎做,ok?咁呢到夠無舉報掛機啦,我只係見比人舉報走場同mh。

同埋個場我又有掛幾耐?3分鐘有無?你地係到話咩我掛機個d,我都去食兵啦?喂,我唔想玩,hea玩都唔得?而家連hea玩都要比人封?

劉亦菲.

你見人POST你上VLAN,驚畀人封AC先死死氣出黎食一兩隻兵
成日話去到尾聲先掛,你唔玩野仲有排打 
你諗下有乜理由4個同隊話你惡意掛機先 

引用:
原帖由 swt1995 於 2017-7-26 21:35 發表
你見人POST你上VLAN,驚畀人封AC先死死氣出黎食一兩隻兵
成日話去到尾聲先掛,你唔玩野仲有排打 
你諗下有乜理由4個同隊話你惡意掛機先  ...
又係到吹,點四個呀?隻紅一早走左啦,4個同隊?

其實咪等版主判斷我係咪惡意囉,係到嘈有意思?
同埋呢到唔係剩係處理mh同走場?我一無走場,二無mh,惡意掛機更加得啖笑,嘴炮完你地,你地咪玩報復囉,欲加之罪。

http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?tid=636806&goto=newpost

swt1995,你咪一樣走過場,係到大大聲?

22 12
發新話題