發新話題

誠招盲系退VLAN戰

[Close]
引用:
原帖由 櫻花之上 於 2016-10-5 23:40 發表

問題係你唔洗打已經係過街老鼠啦
BTW幾時幾AC?
讓埋你分 比隻老鼠讓分 身為男人既尊嚴去左邊到 洗唔洗讓4分
每一秒,我都微小地死去。
下一秒,卻已經為妳重生。

算啦算啦 此POST遨盲9退VLAN戰 唔打請收皮
廢話咁7多 最後都係3個字
唔敢打

你有咩資格同我打阿?
A埸狗?
憑咩要同你打?
A埸次數?

回復 18# 的帖子

打你就打唔打就講聲唔敢打啦 睇左咁耐你地嘈 我都眼冤
成日係到玩d咩資格論 你咪又係一個普通玩家 唔好講到自己好高檔 與別不同咁 講咁多野又唔敢打 只會更加突顯出你淆底怕輸

利申: 我路過

引用:
原帖由 Rashford 於 2016-10-6 17:32 發表
打你就打唔打就講聲唔敢打啦 睇左咁耐你地嘈 我都眼冤
成日係到玩d咩資格論 你咪又係一個普通玩家 唔好講到自己好高檔 與別不同咁 講咁多野又唔敢打 只會更加突顯出你淆底怕輸

利申: 我路過 ...
開番正身先講野啦
你唔敢開正身 只會更加突顯出你7

回復 20# 的帖子

你執著係我身上都冇用 依家又唔係我挑你機
唔敢打7既人係你
我係唔係正身根本唔重要 焦點係你身上唔係我 依家係你比人能狗咁能

引用:
原帖由 Rashford 於 2016-10-6 19:36 發表
你執著係我身上都冇用 依家又唔係我挑你機
唔敢打7既人係你
我係唔係正身根本唔重要 焦點係你身上唔係我 依家係你比人能狗咁能
那只淆狗碼字已經很辛苦啦,就不要再叫牠跟我打
SAD 什麼尊嚴啊男人啊牠都沒有 只是只狗而已 哪來這2種東西咧
哥已經無視牠了 讓牠一邊吠去 多可憐啊 櫻花狗 哥給點糧你吃 然後就滾吧

嘩 開分身同自己扯貓尾
幾好睇

A完人埸 仲有面叫人同你打
真係趺左落地都要拎渣沙

回復 23# 的帖子

如果你覺得我係佢分身自己幫自己咁樣既話會好過d.. 咁你繼續啦 真係失敗者

講咁多結果都係唔敢打..哈..

各位BB唔好學我講野OK唔OK, SB

過街老鼠 :lol :lol :lol

hihi

是在說他嗎?..

沒人同意re...木村被g後..打2個字走場算什麼??
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

本人並不知道 魂小狗有沒有A場但係本人想提出一個論點
A場 同 打11 同 面子上 好似無關聯
咁如何出現跌左落地都要拎返渣沙
你咁講 反而令人覺得你既私心

其實你唔打 咪 一句 唔打
P.S: 唔係幫隻魂狗 我都係講事實A_A ..
引用:
原帖由 櫻花之上 於 2016-10-7 21:45 發表
A完人埸 仲有面叫人同你打
真係趺左落地都要拎渣沙

發新話題