38 123
發新話題

誠招盲系退VLAN戰

[Close]

誠招盲系退VLAN戰

話能左1FD同我開波 話9我A場 係你盲定係我9
每一秒,我都微小地死去。
下一秒,卻已經為妳重生。

歡迎對號入座
朕2星期先上1次 要打請約戰
唔打請收...皮

仲有啊 你唔係意為你有得玩啊?
RE場炸
慢慢等啦
叫人踢我啦
厹何其多

過街老鼠 :lol :lol

引用:
原帖由 Fisherman.Lok 於 2016-10-5 21:08 發表
過街老鼠 :lol :lol
好嬲啊 等左成幾個鐘
比人踢左冇得玩 哥唯有玩手機玩綜合
D乜野然 D乜野櫻
D乜野其 明明冇A佢場都比佢踢 慘丁丁

係囉 幾埸都咁岩 差你一個FD
又咁岩你又走左
真慘左啲既
BTW 打唔橪打 你都係過街老鼠啦

引用:
原帖由 櫻花之上 於 2016-10-5 21:48 發表
係囉 幾埸都咁岩 差你一個FD
又咁岩你又走左
真慘左啲既
BTW 打唔橪打 你都係過街老鼠啦
嘩嘩嘩 盲系出現啦
打左1FD 佢都要開波
入幾次都唔知 係佢問題定係我問題
BTW 開個AC何其簡單 今晚就開個新AC聽日吊打你 加上你都唔敢同我玩退VLAN啦

果日你一入個場齊人 你淨係打左個1字;
無fd呢兩個字 之後條場主就開左波 數緊5秒 你第4秒 你就即刻走左 唔知你係咪講呢單野啦
之後我再入比隻岸9場主踢埋
多得你唔小啦魂狗?原本我等左好耐
下 不過我又想知 關厹咩事?
邊個女神 定 男神 hehe
咁有勢力 有咁多 厹公拜到裙下 ? 跪求真相
不過老實講 你搞到我無得玩 我都好想踢你

引用:
原帖由 燦烈♥ 於 2016-10-5 21:55 發表
果日你一入個場齊人 你淨係打左個1字;
無fd呢兩個字 之後條場主就開左波 數緊5秒 你第4秒 你就即刻走左 唔知你係咪講呢單野啦
之後我再入比隻**侮辱成份**場主踢埋
多得你唔小啦魂狗?原本我等左好耐
下  ...
2場既事SOR9 我有打仲有啊 果日唔記得邊個開場 RE左場秒爆我打111就驚出現豬敵人即刻開波
打1 1 1 係人都識停 豬敵人
佢S逼就招兵踢我 WHYWHY

下 咁關狗公咩事? 邊個咁有料   點解我唔明 SB?果日個場主好似hunter 果條 _ _ 黎
引用:
原帖由 IyE_魂 於 2016-10-5 21:56 發表

2場既事SOR9
打1 1 1 係人都識停 豬敵人
佢S逼就招兵踢我 WHYWHY

引用:
原帖由 燦烈♥ 於 2016-10-5 21:59 發表
下 咁關狗公咩事? 邊個咁有料   點解我唔明 SB?
招兵 即刻有兵衝上去完成你任務 為求拎獎勵 SB咪傻逼咪S逼咪傻B

岩岩我就比SB其踢左 SB真白話SB其話SB寶叫SB其踢SB魂

而SB盲系就係果日晚上頭班車我同隻SBLOK玩叫左1FD無視我 佢開波我A場 之後踢我 唔比我玩 開分AC玩佢場A_A
   同埋第2個SB盲就係1點左右RE左場入場秒 爆 開 打11 都係咁樣 然後你就比佢話A場然後就係第1句

妖 我明咩叫sb係話你sb 講野一舊舊
我話邊個=厹公 成件事有咩關聯
引用:
原帖由 IyE_魂 於 2016-10-5 22:01 發表

招兵 即刻有兵衝上去完成你任務 為求拎獎勵 SB咪傻逼咪S逼咪傻B

求睇 11
打既話記住叫我睇

引用:
原帖由 IyE_魂 於 2016-10-5 21:53 發表

嘩嘩嘩 盲系出現啦
打左1FD 佢都要開波
入幾次都唔知 係佢問題定係我問題
BTW 開個AC何其簡單 今晚就開個新AC聽日吊打你 加上你都唔敢同我玩退VLAN啦 ...
同個過街老鼠打 晒時間?
咁你記住轉AC啦  過街老鼠

引用:
原帖由 櫻花之上 於 2016-10-5 22:35 發表

同個過街老鼠打 晒時間?
咁你記住轉AC啦  過街老鼠
我都好期待比人打到好似過街老鼠咁0.0
同個XXXX打 晒時間? 邊個都識講啦 你有料咩 我讓你3分先啦

引用:
原帖由 IyE_魂 於 2016-10-5 23:28 發表

我都好期待比人打到好似過街老鼠咁0.0
同個XXXX打 晒時間? 邊個都識講啦 你有料咩 我讓你3分先啦
問題係你唔洗打已經係過街老鼠啦
BTW幾時幾AC?

38 123
發新話題