發新話題

MH舉報 唯獨小偉 , lucky小軒 , 純淨

[Close]

MH舉報 唯獨小偉 , lucky小軒 , 純淨

同一場對面有3個MH唯獨小偉 , lucky小軒 , 純淨里3個MH得好明顯,非常之易捉
(利申: 我係里場既既 渦卷鳴人,唔記得AC個安全問題而用里個AC回應!)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

多谢各位称赞我成为MH .公道自在人心.

难得成为MH 之一深表荣幸!

引用:
原帖由 唯獨小偉 於 2016-10-6 21:30 發表
难得成为MH 之一深表荣幸!
偉哥,我淨係記得你隻神信今日走場開MH望住我爆塔啊?

回復 2# 的帖子

恭喜你- -

回復 3# 的帖子

话人MH .查实自己废就算拉.玩得果几年就香度吠. 我认为而家打信长重用MH既人就系废.5直得一提.但就凭了张相片就话人MH .未免有D 夸张.如果甘岩又或幸运点到地图.又甘幸运地图下有敌人.我认为不足以称为MH .如果甘就定论MH.甘就大把MH咯.更何况.我用MH .就一定5会比你有反击机会.这不是常识吧.用MH 可以前期.中其0 死 TIM .我榜上有名一点也不出其.只不要系你地要练多几年姐. 边度有草.高底位.踏既位置.5洗我讲下话.话人MH 之前.麻烦记好地图所有地形面貌.   5服可以请版主(龙之振雄)亲自到游戏交流一番! 在此深表荣幸成为MH 名单常客.有此殊荣.多谢各位提拔! 最后.请各位以雪亮眼睛.看清楚.睇清楚.我系眯MH狗 .系既话.我自己即刻退出任何信长游戏!

回復 2# 的帖子

開MH望住我爆塔啊?

对不起.我5知你系眯没脑既.你来我方爆塔.甘请问一下.你既游戏英雄人物是不是出现在我方界面上了?那么.开MH望住你爆踏这话.未免有点是白痴的说法吧! 哦!.我明白了.你自己爆自己塔.小弟我只能说神!我玩信长从 GGc 到而家vlan大概有十年到都未曾听过有如此玩法.今日我真的大开眼界了!
多谢师兄赐教!

回復 5# 的帖子

口講無憑 證據為實 ,你講甘多廢話點解唔拿出一D證據證明自己唔係MH呢?
你見其他人比人屈MH都會開POST POST自己唔係MH既證據!
咩高低位,边度有草,(笑) 其實根本唔係里個問題,而係點解你可以係沒有視野既情況下可以睇到對面玩家
我讓一大步,當你真係甘幸運點擊到對面玩家一次, 但如果係6,7,8次呢?
根本無可能係無視野情況下點擊到對面玩家,除非你係MH
你仲好意思話你由GGÇ轉到依嫁VLAN玩左十年,但連遊戲基本都未清楚
(利申)我都係由GGÇ轉VLAN既玩家,同你一樣玩左大約十年

回復 5# 的帖子

你由開波7分鍾前以經比我捉到5次紅圈
你玩法雖然無另外果兩個甘明顯,但一睇RP都係現晒形

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 日向雛田 於 2016-10-7 15:45 發表
你由開波7分鍾前以經比我捉到5次紅圈
你玩法雖然無另外果兩個甘明顯,但一睇RP都係現晒形
D傻仔唔知咩叫紅圈,費事覆佢啦,咪由得佢死撐lor:lol

點解,討論區我留唔到言既??

點解,討論區我留唔到言既??點解,討論區我留唔到言既??

點解,討論區我留唔到言既??

點解,討論區我留唔到言既??點解,討論區我留唔到言既??

回復 11# 的帖子

你積分唔夠

所以留5到言

點樣加分???

點樣加分???點樣加分???點樣加分???

發新話題