發新話題

[趣味] 想搵個人幫忙整個宣傳片 [有償]

[Close]
Hong gor 又岀現啦 。。。。
現在是少女時代!!

引用:
原帖由 RZ9200 於 2016-5-31 07:13 發表
你依家都0金幣!玩我咩!
低b 積分都唔識睇 無計你分都無
現在是少女時代!!

引用:
原帖由 RZ9200 於 2016-5-31 13:18 發表
2連回!勁!
無話唔得,唉小豬唔ban ip 既R 水吹都晤係咁r 掛,你覆啲post好手火9廢

現在是少女時代!!

以後可以連post,但以最多三個為限,超過三個將嚴懲,初犯扣五分及刪除多出回帖,嚴重者,清零及禁言一星期。
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=29989&extra=page%3D1

其實你好煩,比心機廢回覆啦你,留名睇你又比人禁。

現在是少女時代!!

引用:
原帖由 RZ9200 於 2016-5-31 22:26 發表
你可唔可以唔好咁9唔搭8啊!家陣講緊$,你同我講SCORE;不如你開定KOF99慢慢速刷HIGH SCORE啦你!你就真係低B仔啦!MR.BEAN!
績分=金錢 完 你無bank 就算
現在是少女時代!!

引用:
原帖由 RZ9200 於 2016-6-1 02:09 發表
冇野!有個小朋友亂咁UP姐!
你積分都無就收啦。你玩左幾耐依個平台啊小朋友,我正身2009 年 開始玩既。你唔知就收聲
現在是少女時代!!

你比人Ban左N個AC 仲唔知自己有咩問題?
PS. 有人7左唔認?

現在是少女時代!!

引用:
原帖由 RZ9200 於 2016-6-1 18:02 發表
有得你地慢慢嘈!嘈夠飽佢!睬你地班縮骨哥都多餘!
留名睇HongGor 唔知第幾代又比人封仲有我Ac 無左係因為我唔記得PW

現在是少女時代!!

引用:
原帖由 魯屎. 於 2016-6-2 19:41 發表

算啦 同佢講多句野都係多9魚

條網絡廢青出到黎咪又係一條死毒*拎
所以我無理佢
現在是少女時代!!

引用:
原帖由 RZ9200 於 2016-6-3 20:42 發表
講咁多野做乜,想知道我係咪識整片咪上我個YOUTUBE CHANNEL咪知囉!
膠完未? 同咩意
現在是少女時代!!

引用:
原帖由 RZ9200 於 2016-6-3 20:42 發表
講咁多野做乜,想知道我係咪識整片咪上我個YOUTUBE CHANNEL咪知囉!同埋,我同意人又關你事既!
係唔係社會排斥你所以入泥討論區自HIGH?
現在是少女時代!!

無計,我見你未比人封比你HIGH 一陣
現在是少女時代!!

發新話題