發新話題

[趣味] 想搵個人幫忙整個宣傳片 [有償]

[Close]

回復 14# 的帖子

唔駛搵人喇!
引用:
原帖由 RZ9200 於 2016-5-31 09:20 發表
哦!但我唔識整片!

P.S.:個人推介整片應用:corel visual studio,會聲會影,movie maker
自己自學啦!
千萬別入VLAN

好心你摺埋啦
引用:
原帖由 RZ9200 於 2016-6-1 02:20 發表
唔駛搵人喇!

自己自學啦!
人地都話急
好心你摺埋啦

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 16# 的帖子

你可以唔好再係我個帖留言 謝謝

如果真係最尾無人幫

樓主可以試下用 (apple) iMovie

入面有d廣告主題 (就甘 cut完片 + 用 廣告主題

Mix埋佢地 + 字幕 + brand logo 甘上下 (唔會太差...
You said, "Hey whatcha doing for the rest of your life?"
And I said
"I don't even know what I'm doing tonight"...

引用:
原帖由 RZ9200 於 2016-6-1 02:09 發表
冇野!有個小朋友亂咁UP姐!
你積分都無就收啦。你玩左幾耐依個平台啊小朋友,我正身2009 年 開始玩既。你唔知就收聲
現在是少女時代!!

懶叻!系度炫耀自己分數同年資!到比人扣到變GG個陣咪系我面前 啊!
千萬別入VLAN

你比人Ban左N個AC 仲唔知自己有咩問題?
PS. 有人7左唔認?

現在是少女時代!!

回復 22# 的帖子

你收啦!用語言[偽]術用到咁屎!你就真係7左唔認喇!

你正身AC叫咩名同上線幾多年我都唔想知!點解?因為你個正身AC比MH佬捉左MH!

自己睇下有冇你個名啦!

❀ 2016 vLan 100% MH黑名單【每天更新】❀ 提供Check MH服務

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=631172&extra=page%3D1

09年?有人個AC 07年都比人捉走場!你又知唔知啊!你咪係我面前扮4條啦!垃圾仔!人地HERO534講社會公義個陣,你仲係未戒奶啊!

千萬別入VLAN

有得你地慢慢嘈!嘈夠飽佢!睬你地班縮骨哥都多餘!
千萬別入VLAN

引用:
原帖由 RZ9200 於 2016-6-1 18:02 發表
有得你地慢慢嘈!嘈夠飽佢!睬你地班縮骨哥都多餘!
留名睇HongGor 唔知第幾代又比人封仲有我Ac 無左係因為我唔記得PW

現在是少女時代!!

回復 25# 的帖子

唔記得PW,抵死
千萬別入VLAN

唔該你個Ms.Yes : D慢慢話我啦!同你呢種人講都多餘!
千萬別入VLAN

點解好似VLAN無哂人既... 想搵個整片都搵唔到

個HONG GOR真心煩膠

以前有整片.不過冇打信都冇整

幫你唔到

盡量幫你搵睇下搵唔到到

發新話題