發新話題

[趣味] 想搵個人幫忙整個宣傳片 [有償]

[Close]
引用:
原帖由 Ms.Yes 於 2016-6-1 19:43 發表
留名睇HongGor 唔知第幾代又比人封仲有我Ac 無左係因為我唔記得PW
算啦 同佢講多句野都係多9魚

條網絡廢青出到黎咪又係一條死毒*拎

引用:
原帖由 魯屎. 於 2016-6-2 19:41 發表

算啦 同佢講多句野都係多9魚

條網絡廢青出到黎咪又係一條死毒*拎
所以我無理佢
現在是少女時代!!

詳細既內容,素材,要求 都冇好難幫你BO

至少都講下做條片用黎做咩先得架

回復 33# 的帖子

同意+1!
千萬別入VLAN

引用:
原帖由 RZ9200 於 2016-6-3 17:36 發表
同意+1!
你同意黎托?
你識整片咩,你淨係識做**侮辱成份**仔係到嘈炸

回復 35# 的帖子

講咁多野做乜,想知道我係咪識整片咪上我個YOUTUBE CHANNEL咪知囉!同埋,我同意人又關你事既!

千萬別入VLAN

引用:
原帖由 RZ9200 於 2016-6-3 20:42 發表
講咁多野做乜,想知道我係咪識整片咪上我個YOUTUBE CHANNEL咪知囉!
膠完未? 同咩意
現在是少女時代!!

引用:
原帖由 RZ9200 於 2016-6-3 20:42 發表
講咁多野做乜,想知道我係咪識整片咪上我個YOUTUBE CHANNEL咪知囉!同埋,我同意人又關你事既!
係唔係社會排斥你所以入泥討論區自HIGH?
現在是少女時代!!

回復 37# 的帖子

又話唔理,依家又理!
千萬別入VLAN

無計,我見你未比人封比你HIGH 一陣
現在是少女時代!!

回復 38# 的帖子

係咪都唔關你事啦!
千萬別入VLAN

回復 40# 的帖子

駛乜你比!
千萬別入VLAN

引用:
引用:
原帖由 RZ9200 於 2016-5-31 09:20 發表
哦!但我唔識整片!

P.S.:個人推介整片應用:corel visual studio,會聲會影,movie maker
你真係好**粗口**阱矛盾,人地識整先問佢整咩
乜你識整咩,唔識整就咪學人同意啦,講咁多托咩

回復 43# 的帖子

識打字就好似事實咁!
千萬別入VLAN

條片大慨係剪接下 https://web.facebook.com/cacamaz ... ef=message&_rdr

D人食完之後噴煙既畫面, 最後片段會顯示event名, booth 地點, 日期時間 咁樣就得.

目的: 條片打算放係微信朋友圏/ 各大加拿大華人論壇用黎做廣告. 話比人知我會係個美食節攤位賣呢種野. 吸引人黎買

發新話題