19 12
發新話題

屈我話名稱前有空格!

[Close]

屈我話名稱前有空格!

進入 Laputa (12人)伺服器時叫我名稱前請勿留空格,不過我檢查過好多次,根本無留空格。進入其他伺服器就無問題。請教一下問題所在。拜託!

回復 1# 的帖子

咁記住唔好入啦!知道未?
krizalid

引用:
原帖由 biohazards 於 2016-5-8 15:21 發表
進入 Laputa (12人)伺服器時叫我名稱前請勿留空格,不過我檢查過好多次,根本無留空格。進入其他伺服器就無問題。請教一下問題所在。拜託!
請你睇清楚,係「名稱前後請不要留有空格」
你個名前係冇空格,但係後面有4個空格
Laputa群主

回復 3# 的帖子

你知道佢個名後面有4個空格,難道你HACK過佢部PC?
krizalid

引用:
原帖由 EZ9500 於 2016-5-8 16:48 發表
咁記住唔好入啦!知道未?
哦,原來係咁,明白曬!:handshake 真係廢腑之言, 早知咁簡單就唔使黎呢到啦!

引用:
原帖由 EZ9500 於 2016-5-8 21:39 發表
你知道佢個名後面有4個空格,難道你HACK過佢部PC?
有 D 驚

引用:
原帖由 柏斯 於 2016-5-8 21:04 發表

請你睇清楚,係「名稱前後請不要留有空格」
你個名前係冇空格,但係後面有4個空格
唔係講笑,真係得左!

樓主,你勁啦!一日3連回!
krizalid

回復 8# 的帖子

收下聲,唔係係到幫人就來搗亂,家陣你身痕呀

回復 9# 的帖子

你口痕咋嘛!
krizalid

引用:
原帖由 katat1 於 2016-5-9 17:19 發表
收下聲,唔係係到幫人就來搗亂,家陣你身痕呀
唔緊要,歡樂人生!就當振興下呢到嘅點擊率!不

回復 11# 的帖子

若果個個都好似你咁,呢個世界就唔會有戰爭啦!
krizalid

引用:
原帖由 EZ9500 於 2016-5-10 06:59 發表
若果個個都好似你咁,呢個世界就唔會有戰爭啦!
不過有時戰爭卻是在所難免...... 慎戰而非反戰吧。不過此頗為複雜且離題。Cease!

回復 13# 的帖子

55,沒錯!只不過...............................................
krizalid

vlan開心版,rev檔默認後面有2個4個?空格?總之有空格,幾個吾繫好記得,至於話hack...真繫食飽無事做?做個插件,你一入ser就收集你既gamename,再收集你vlanID,你後面有十個空格都照樣知道啦。。。

19 12
發新話題