29 12
發新話題

[閒聊] Dseeeee

[Close]
引用:
原帖由 EZ9500 於 2016-4-18 19:50 發表
但最弊係越練越屎呢!
你估人地係你咩...
仲有D時間可能會越練越好
唔好拎你既價值觀同人地比...

回復 16# 的帖子

唔好咁講,做得柏斯既護主犬!爽唔爽先?

同埋,練得好唔好係好睇人個水平到邊度既!

krizalid

引用:
原帖由 不思議之旅 於 2016-4-18 00:44 發表
應該就唔會計abs既.. 形象中好似1張表中:中( )英( )數( )通( ) 合計你卷1~3既分
慢慢諗啦 大把時間 可能到時你同我都屎忽癢走左去考
冇乜野既,D老闆只會覺得「呢條友唔肯盡力,要o黎冇意思」

連行出去坐陣廢up兩句都唔肯做o既人,我衰D講句:同廢柴冇分別

有D人覺得呢D「自我決定」為好型既,我唔會阻止佢

佢o既路,佢自己行,自己決定o既,「自食其果」
Laputa群主

引用:
原帖由 EZ9500 於 2016-4-18 22:15 發表
唔好咁講,做得柏斯既護主犬!爽唔爽先?

同埋,練得好唔好係好睇人個水平到邊度既!
俾人BAN幾十次AC都唔悔改既人講呢D野...
人地理唔理你自己會決定
你又唔知人地係邊個
憑咩話人一定會越練越差?

回復 19# 的帖子

完美地迴避左我問既野!果然係専業級護主犬既水準!

講真,係咁護住柏斯做乜野;難道,你同柏斯係.................... !

若果你同柏斯真係有不可告人既關係!最多咪當我幫手宣傳下囉!否則,你都可以當我乜野都冇講過!

至於越練越差定越練越好喎!其實呢,我都己經講過"練得好唔好係好睇人個水平到邊度既"!同埋,人地都冇話自己係學校平時點(樣),咁所以話乜都得囉!火舞君!呢樣野你又唔係唔知吖嘛!
krizalid

引用:
原帖由 EZ9500 於 2016-4-19 08:00 發表
完美地迴避左我問既野!果然係専業級護主犬既水準!

講真,係咁護住柏斯做乜野;難道,你同柏斯係.................... !

若果你同柏斯真係有不可告人既關係!最多咪當我幫手宣傳下囉!否則,你都可以當我乜野都 ...
講真,係咁針住柏斯做乜野;難道,你同柏斯曾經係.....
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

回復 21# 的帖子

針住柏斯o個個唔係我,而係火舞君!

Reason:護主犬!
krizalid

去考la 講真英文好出去揾工就算無大學學歷岀路都會多好多  吾好俾籍口自已去逃避
就算你今次好努力準備最後都u左 但英文水平有提高ge話絶對有賺 而且口試係比閲讀同寫作易綀好多 只要用心1-2個月内係有可能有明顯進步

柚子雪梨茶好奈冇見
Song Ji Hyo

回復 24# 的帖子

hi,謠言止於智者!
krizalid

其實 英文ORAL 你只要背下技巧仔,講幾句野 level 4 above唔難==

我覺得樓主都冇去考既意欲,事關因為樓主同本人一樣屎!所以冇去考之餘,仲要唔出嚟回應!淆哂底咁款!7.7!
krizalid

最終樓主有冇去考
好奇一問

回復 28# 的帖子

ANS:NO!
???

29 12
發新話題