發新話題

L場高手精華片段分享

[Close]
建議L場高手bhop(手動)挑戰speedrun(scripted)世界記錄

為港爭光

玩script冇問題!

至於BUG就.......防BUG防不盡,風吹又再生!
darkflameblaster F

引用:
原帖由 gamer001 於 2016-4-4 10:39 發表
建議L場高手bhop(手動)挑戰speedrun(scripted)世界記錄

為港爭光
L場果班...算吧啦
玩足80年既技術都係一乘不變,點同人地WR呀

回復 18# 的帖子

當然,其實LAPUTA,SUPER9V9同法頓RPG SER我都好想插好耐架喇!

引用:
原帖由 HDRA 於 2016-4-4 14:49 發表

L場果班...算吧啦
玩足80年既技術都係一乘不變,點同人地WR呀
咁又係,玩左咁耐,L場高手既bhop技術(手動)已臻化境(不論上斜抑或踩屍,依然輕鬆bhop,猶如探囊取物),已無進步空間,層次根本同bhop WR(scripted)唔同

回復 20# 的帖子

和應一下都唔錯既!畢竟LAPUTA場既人永遠都咁垃圾既!

引用:
原帖由 HongGor 於 2016-4-4 15:19 發表
和應一下都唔錯既!畢竟LAPUTA場既人永遠都咁垃圾既!
HongGor我睇過你英勇既對戰

我覺得你應該轉戰steam既promod場,你再留係vLan埋只會沒左你既才能,暴殄天物

引用:
原帖由 gamer001 於 2016-4-4 15:41 發表
HongGor我睇過你英勇既對戰
jx3pNIXV5IU
我覺得你應該轉戰steam既promod場,你再留係vLan埋只會沒左你既才能,暴殄天物
套片已經係ending左?同埋最後邊個贏?
其實我只係睇左頭10秒同尾10秒,純粹想知答案

回復 22# 的帖子

YES,我有買STEAM正版L4D2!不過我見大陸好多promod場!而且次次入親都90PING或以上!唔太掂當!

回復 23# 的帖子

回復 22# 的帖子

你的句子實在太動聽美妙了~~~~~~~

回復 26# 的帖子

記住笑多D啦!垃圾玩具!

回復 27# 的帖子

哎呀....!!!!我回應人地都關你事呀..........
你唔係暗戀我呀

回復 28# 的帖子

邊個暗戀你呀!

引用:
原帖由 gamer001 於 2016-4-4 15:16 發表
咁又係,玩左咁耐,L場高手既bhop技術(手動)已臻化境(不論上斜抑或踩屍,依然輕鬆bhop,猶如探囊取物),已無進步空間,層次根本同bhop WR(scripted)唔同
obviously hacking

發新話題