39 123
發新話題

L場高手精華片段分享

[Close]

L場高手精華片段分享

wa.... 仲快過我架車==

老實講,L場入面大把高手啦,仲要玩一般tim
如果單靠玩一般混戰場跳果幾野bhop就叫高手,都真係幾膚淺

片段3 望住個天都照hop

btw 想話人玩script咪出聲囉

識得適當時候救人。 識得咩叫teamwork。識得沖前既時候踎低拎近武頂住 係後面既時候抬高支槍射作支援。 基本功 簡簡單單, 咁樣就叫高手啦。

引用:
原帖由 22029205 於 2016-3-30 20:26 發表
片段3 望住個天都照hop

btw 想話人玩script咪出聲囉
咁又唔好咁講
我真心欣賞佢地技術

回復 4# 的帖子

掉火之後明顯係只係按w加空白鍵 何來bhop

唔怕講埋L場大把高手 只係D 人 唔SHOW比樓主睇姐 (樓主第一日玩咁)

引用:
原帖由 fireee 於 2016-3-31 08:12 發表
唔怕講埋L場大把高手 只係D 人 唔SHOW比樓主睇姐 (樓主第一日玩咁)
係囉~~
所以好似片段1呢D更加要分享出黎啦
玩bhop可以玩到玩super mario咁真係第一次見

回復 1# 的帖子

D片係咪你整架!
darkflameblaster F

引用:
原帖由 螞蟻仔 於 2016-3-30 22:22 發表
掉火之後明顯係只係按w加空白鍵 何來bhop
個跳既節奏都係bhop緊
只係無strafe先無加速

引用:
原帖由 22029205 於 2016-3-31 18:06 發表
個跳既節奏都係bhop緊
只係無strafe先無加速
梨戈SER最近巧叻叻= =得閒汁汁佢拉,吾該XD

回復 12# 的帖子

無錯,我都同意!
darkflameblaster F

大驚小怪=.= 早就cs年代已經出現 如果咁叫高手既= =... 咁就真係井底之蛙 見識太小
外國大把識bhop 特感都可以bhop
只係未被發揚光大

似係炫耀多個欣賞=.= 暗示L場冇人識呢d咁wo 係幾叻幾威既

你share呢d link不如share外國果d啦

又冇tutorial 要教人唔係咁既

外國呢條LINK有教
相信應該可以係呢度學

https://www.youtube.com/watch?v=kz-F9tyUSpU

引用:
原帖由 lok550 於 2016-4-4 02:47 發表
大驚小怪=.= 早就cs年代已經出現 如果咁叫高手既= =... 咁就井蛙
外國大把識bhop 特感都可以bhop
只係未被發揚光大

似係炫耀多個欣賞=.= 暗示L場冇人識呢d咁wo 係幾叻既

你share呢d link不如share外國果d啦

...
片段入面既玩家用BHOP跳高低位捉得咁準之餘仲要唔識中斷 簡直拍得住PCI-GAMING出既speedrun片(依你既提議quote下外國source)
請由6:10開始看起
再比較下我分享果3條片

但人地PCI-GAMING講到明條片係用bunnyhop script拍出黎(見description)
L場高手手動BHOP拍得住人地用script既效果 如果咁唔叫高手既= =... 咁我做下井蛙囉

btw 感謝你提供的教學片 和有關bhop之註釋

39 123
發新話題