發新話題

[其他] 請勿進入L4D版區!

[Close]

請勿進入L4D版區!

認住以下小人既名!
katat1([青龍]初音未來),legotoytoytoy(玩具)

順便POST下有關證據!
引用:
原帖由 legotoytoytoy 於 2015-12-30 21:23 發表
你條藥志遠,我有幾多個a c係人都知啦,你當我2打6咩!
你提我名係唔係想向我挑機嗎?

我d ac係人一睇就知係我啦。。。。。
同埋我唔係d小朋友,都唔係你院友囉。。。
藥志遠 ...
引用:
原帖由 legotoytoytoy 於 2016-1-3 11:20 發表
你記住樓主尼條87仔個名.............

佢所有野都係老點人架咋~~~~~~~~

信一成都L更~~~~~
引用:
原帖由 katat1 於 2016-1-4 13:26 發表
煩唔能煩D,次次都係到開廢文post

吊 你 老 祖 快能D返地獄吧
紅字為串人,改我花名既證據!

麻煩請狙擊佢地二人,以免影響L4D版區既風氣!

亦請呼籲新手們別進入L4D版區,因為會有人易受影響!

順帶一提,若果有人串人,改我花名既話!咁就(請去以下連結)

明白未!
(註:即使本人被禁言&禁訪,亦煩請不斷係呢度狂POST,POST到佢地被禁言為止!唔該!)

raze(RZ)

小圈子 冇皇管  

回復 2# 的帖子

説得好,凌總!我撑你!
raze(RZ)

引用:
原帖由 凌總 於 2016-1-4 20:55 發表
小圈子 冇皇管  
引用:
原帖由 kirito00 於 2016-1-4 20:58 發表
説得好,凌總!我撑你!
建議進入此連結查看有關會員KIXXXXXX(亦即 TAXXXXXXX, RAXXXX)之行為
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

ymhkiller<------------------------------請不要理會此人,謝謝!
raze(RZ)

回復 1# 的帖子

就算係咁...發生左呢d事都好...
都無理由叫人唔好入L4D版區傢...
如果真係有新玩家係L4d2遇到問題而又想問人...咁叫人地去邊到問呢?

回復 2# 的帖子
宜家已經唔係小圈子既問題, 所有都係由[某1個人]所引起既事
令到本來沈靜既版區突然混亂起來...

生命一日未結束,都會有改變既可能

回復 6# 的帖子

係啦!你估我唔知你話緊我咩!tony!

仲有就係,唔入L4D版區咪就去吹水特區囉!
raze(RZ)

再次要求請勿進入L4D版區!唔該!
raze(RZ)

平時都無咩人入去架啦
唔洗係到瓜瓜嘈喎
現在是少女時代!以後是少女時代!永遠是少女時代!

完啦好嗎                .
You said, "Hey whatcha doing for the rest of your life?"
And I said
"I don't even know what I'm doing tonight"...

回復 11# 的帖子

thx!salvationA!
raze(RZ)

仲未夠喉!POST埋真身先!

http://www.ipve.com/bbs/space.php?action=viewpro&uid=213282

等著收皮啦!87hacker玩具!
raze(RZ)

發新話題