發新話題

约定 收皮啦垃圾

[Close]

约定 收皮啦垃圾

11 玩5殺讓你2殺 俾你殺到3次我咪話我輸
一路打一路叫格黎果d出字問呢樣問果樣 10分鐘唔夠比我3比1
打街場幾fd多野講 唔緊要 你覺得自己羸左咪羸左 我唔再入火影頻玩
願賭我輸我認既 我先玩番3日 唔再玩都冇所胃
不過你自諒一下 講實力 我玩緊火影果時最廢果個實力都高你幾倍
得把口 讓你2殺你又口術又出字羸左 10分鐘3比1 打到50幾分鐘先殺番我2次
俾人殺果時唔出聲 一殺夠3殺就吊老母 大口仔真係笑死人 後會無期啦垃圾
好快火影頻得番你幾條廢物 真係可惜

11要人讓2殺 10分鐘俾人完左場 羸番好似好彩咁成班係度吊
3,4個係咁出字口術 真係唔明火影頻而家點先算高手 約定哥 笑死人

引用:
原帖由 神極…十三 於 2015-11-1 00:44 發表
11要人讓2殺 10分鐘俾人完左場 羸番好似好彩咁成班係度吊
3,4個係咁出字口術 真係唔明火影頻而家點先算高手 約定哥 笑死人
唔好以為自己主動開Post `  就可以 惡人先告狀 先得架@@

你自己玩333  . 之後係到 話人 Camp你山  ; 喂 人地點玩 洗唔洗你教呀 你可以照講 叫人唔好camp 但係人地唔一定要聽你講 有自由權呢樣野 何況你都開大打人啦 點解人地吾打得你呢?

仲有規則 玩3殺讓2殺係你定   你開頭仲話人地殺到你一次就當嬴添 之後人地殺到你1次 你又話玩5殺啦喎 之後又話佢3殺先嬴喎 之後人地3殺啦 你又賴 .. 講真 唔係輸左就係廢既 少年 放鬆d啦
btw : 總之一句  希望你定既所有條件 同講過既野 做得到 ~

引用:
原帖由 神極…十三 於 2015-11-1 00:44 發表
又咩野要人讓2殺 一路都係你叫人地打
規則仲要你定 . 你乜事姐?

好惡 :(
首先.係你自己有型先..咩11讓我2殺...
我無要求過你讓
跟住..場主係你.比人觀戰又係你.....
依家輸左又要到賴話人so騷你..
我想講好專心去玩每一場遊戲...而唔係唔講野..
在講啦.我殺完3次話5分架,.係你有型話唔洗..
自己讓完人.跟住又要賴皮...
你醜唔醜?????

就係多你哩d傻仔先會無人炸 :lol
走啦.我唔想見到你:D :D
ps:我都係玩番2日炸:((((
我仲要問我fd借ac tim......;

十三哥 你夠話輸左唔會再見到你個名啦 唔會再入火影ser啦
呢到火影區論壇黎架喎 仲要見到你個名
你唔係想答我 你係唔入vlan ser咋 論壇你照用呀?
咁你句唔會再見到你個名 係點解先? 咩定義先

打之前 所有野係你講 打完你可以咁樣既喂

引用:
原帖由 神極…十三 於 2015-11-1 00:41 發表
一路打一路叫格黎果d出字問呢樣問果樣 10分鐘唔夠比我3比1
打街場幾fd多野講 唔緊要 你覺得自己羸左咪羸左 我唔再入火影頻玩
不 ...
做咩啫你  講d唔講d   事實係點心照啦

引用:
原帖由 -☆°約定〥 於 2015-11-1 00:53 發表
好惡 :(
首先.係你自己有型先..咩11讓我2殺...
我無要求過你讓
跟住..場主係你.比人觀戰又係你.....
依家輸左又要到賴話人so騷你..
我想講好專心去玩每一場遊戲...而唔係出講野..
在講啦.我殺完3次 ...
唔該呀 你聲明你吾系本人 /.\

唔係一陣d人以為你係本人.

十三 咁呢件事上 真係所有條件同規則 係你定 連英都係你定- -

你做唔到你所講承諾既 好老實 吹你唔漲
不過唔好做唔到 仲要咬反人轉頭 就以為可以 扭轉成件事既事實真相

好久不見

你地幾fd 唔好真係以為人多講野就岩 自己有幾多實力 心照 傻系約定
presence 我知唔關你事 我話唔玩火影 而家我係火影頻講野都吾得咁惡?
唔怪得個頻長期得番20幾人 迷hi

你有實力.好似丫wing金烏果班咁既. 你多野講.串77唔緊要.
你都留意下自己有幾多實力.小約定

引用:
原帖由 神極…十三 於 2015-11-1 00:41 發表
打街場幾fd多野講 唔緊要覺得自己羸左咪羸左 我唔再入火影頻玩
不 ...
你無病呀 你思覺失調架 ? 明明係你串佢 camp山 我都無出字話過你
我話果隻走場既QQ咋喎 .  仲有係你話人camp山camp你村先 之後佢答你 叫你睇rp
你就話11啦 仲定哂英 阿斯瑪打阿斯瑪 你仲自定埋規則 又點樣讓 無啦啦吊人老母 你打呢篇野出黎 想講你好有品?
你玩番3日關人乜事 係你話打11 乜都你定

發新話題