發新話題

[閒聊] 小弟想弄一個喪屍桌遊,大家會有興趣嗎?(更新:試玩會)

[Close]
卡牌? 棋盤? 咩Game?

引用:
原帖由 Lokson44 於 2016-1-1 23:15 發表
卡牌Game
明白晒,等出街(我指隻Game)

請問,活動位置係咪係依到? 入面無指示牌指你地係邊
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Lokson44 於 2016-1-12 23:41 發表
是的,是這兒,Facebook page 上有我們團隊的聯絡方法

對不起,如果招呼不到
姐係當日有6人(唔計唔係到的Blue小姐)

引用:
原帖由 Lokson44 於 2016-1-14 22:20 發表
當日共有11人,在不同時段來
11人︰
Lokson (宣傳、聯絡、財政及計劃負責人)
Mok (影視宣傳品)
JB (測試產品)
Dr.Leung (MIA指揮官)
Blue (現任女指揮官)
其他6人 (唔知計唔計埋我)

姐係有6人試玩

我反而想知試玩的玩家對你地有咩睇法

引用:
原帖由 Lokson44 於 2016-1-16 00:13 發表

Lokson ...
係Bo,Dr Leung MIA,點可能出現呢

引用:
原帖由 Lokson44 於 2016-1-18 01:54 發表
8eaGd11Tm9U

喪屍圍城 Under Siege - 爆發後44天

我們的團體在探索新領域途中,拾到了一片記憶卡。裡面的影片,於爆發後44天拍下,紀錄了一位名叫阿學的生還者,口述自己的經歷。

而我們,決定將它公諸於世,世人需要知道真相 ...
一開始唔影阿學的頭(通常代表受訪者唔願意出鏡),到最後又要影到佢個頭,有D唔係幾明

引用:
原帖由 kirito00 於 2016-1-18 17:45 發表
佢應該係唔識將人地個頭打格仔!
似係啦,最後悲傷地穿Bun

引用:
原帖由 Lokson44 於 2016-2-2 17:36 發表
喪屍圍城 Under Siege Beta Test 1.5

時間:2月13日 11:00 - 21:00 任何時段

地點:被喪屍包圍既香港理工大學賽馬會學生宿舍餐廳(紅磡紅荔道1號)

人物:無論是想生存下去,還是統一世界都無任歡迎

搶先報名:facebook

上 ...
地點:被喪屍包圍既香港理工大學賽馬會學生宿舍餐廳

留定大名等你走數

發新話題