發新話題

[閒聊] 小弟想弄一個喪屍桌遊,大家會有興趣嗎?(更新:試玩會)

[Close]

回復 75# 的帖子

當日共有11人,在不同時段來

回復 76# 的帖子

ok!lokson44!
raze(RZ)

引用:
原帖由 Lokson44 於 2016-1-14 22:20 發表
當日共有11人,在不同時段來
11人︰
Lokson (宣傳、聯絡、財政及計劃負責人)
Mok (影視宣傳品)
JB (測試產品)
Dr.Leung (MIA指揮官)
Blue (現任女指揮官)
其他6人 (唔知計唔計埋我)

姐係有6人試玩

回復 78# 的帖子

oh!gg
raze(RZ)

我反而想知試玩的玩家對你地有咩睇法

回復 80# 的帖子

what?
raze(RZ)

引用:
原帖由 spiker 於 2016-1-14 23:17 發表

11人︰
Mok (影視宣傳品) 沒有出現
JB (測試產品)
Dr.Leung (MIA指揮官) 沒有出現
Blue (現任女指揮官) 沒有出現 LOL
其他6人 (唔知計唔計埋我)

姐係有6人試玩 ...
Mok (影視宣傳品) 沒有出現
JB (測試產品)
Dr.Leung (MIA指揮官) 沒有出現
Blue (現任女指揮官) 沒有出現
其他9人 (唔知計唔計埋我)

引用:
原帖由 Lokson44 於 2016-1-16 00:13 發表

Lokson ...
係Bo,Dr Leung MIA,點可能出現呢

回復 83# 的帖子

oh,gg!
raze(RZ)

引用:
原帖由 spiker 於 2016-1-16 01:09 發表

係Bo,Dr Leung MIA,點可能出現呢
試玩的玩家對我地既睇法整理中

回復 85# 的帖子

lokson44!add oil!
raze(RZ)

喪屍圍城 Under Siege - 爆發後44天

我們的團體在探索新領域途中,拾到了一片記憶卡。裡面的影片,於爆發後44天拍下,紀錄了一位名叫阿學的生還者,口述自己的經歷。

而我們,決定將它公諸於世,世人需要知道真相。

-----------------------------------------------------------------------------------

喪屍圍城 Under Siege

一款香港原創,以喪屍為題材的桌上遊戲。

Facebook Page: 喪屍圍城 Under Siege

如果你尚有一絲氣力為人類作出貢獻,請不要吝嗇,無論是力量、想法、資源,我們需要每一份支持。

引用:
原帖由 Lokson44 於 2016-1-18 01:54 發表
8eaGd11Tm9U

喪屍圍城 Under Siege - 爆發後44天

我們的團體在探索新領域途中,拾到了一片記憶卡。裡面的影片,於爆發後44天拍下,紀錄了一位名叫阿學的生還者,口述自己的經歷。

而我們,決定將它公諸於世,世人需要知道真相 ...
一開始唔影阿學的頭(通常代表受訪者唔願意出鏡),到最後又要影到佢個頭,有D唔係幾明

回復 88# 的帖子

佢應該係唔識將人地個頭打格仔!
raze(RZ)

引用:
原帖由 kirito00 於 2016-1-18 17:45 發表
佢應該係唔識將人地個頭打格仔!
似係啦,最後悲傷地穿Bun

發新話題