43 123
發新話題

信長盃九8強的一些安排(18/10)

[Close]

信長盃九8強的一些安排(18/10)

第一輪比賽已經完美落幕,更有澳門參賽隊伍遠道而來.再次感謝大家抽空前來比賽及觀戰.

恭喜進階下一輪隊伍排名不分先後:

[迷你兵團]
[咪能演]
[站在頂點的帥哥]
[恨-Hate]
[超星神爆炎]
[猜猜我是誰]
[5個小生愛偷食]
[丟你路姆西]
恭喜以上六支參賽隊伍搶先進入 信長盃九 8 強賽.

問:[猜猜我是誰] 為何不用參加復活賽便可進階 8強?
答:今次比賽能打足3盤的隊伍就只有這隊,其實力相信大家都認同.全盤考慮之下做出的決議,希望大家理解.

[重要]

為增加比賽可觀性,將會由以下隊伍,再進行多一輪復活賽,
優勝的2隻隊伍,將會獲得信長盃九8強賽資格.

[復活賽,對戰時間]
[澳門魚腩隊] VS  [5個小生愛偷食]
[天水圍魚腩]  VS [丟你路姆西]
由2015年10月19日至11月1日,期內必須完成比賽.

由於參賽隊伍 [澳門魚腩隊] 身處澳門,經雙方溝通後,決議容許,復活賽[澳門魚腩隊] 能在網上對戰.
[5個小生愛偷食]可選擇,前來網吧,或在網上進行.
至於[天水圍魚腩]  VS [丟你路姆西] 就必須前來網吧進行比賽.

本人明白,網上比賽,經常會出現,代打,MH 等等情況,
但我依然選擇相信大家. 如賽後rp中被舉報違規,將會被取消資格.

信長盃九8強賽 會在 11月份進行. 詳細安排會在稍後公佈,
現希望復活賽的隊伍,積極配合完全比賽.感謝

復活賽請雙方預約時間到網吧對戰
澳門魚腩隊除外
由即日起即11月1號 逾期將不理會

謝飛豬對本團隊的支持。。今天三場已經盡我們所能 無可否認 弱了 雖然不用打復活就八強 顯得不公平 但系我地會努力打埋佢 機會只得一次

支持YIN哥

唔好提。。灰晒機 同埋 新網吧有點缺陷 1。冷氣不足 2。光線不足 但廁所香左

聰哥個位部機個MON黑黑地

引用:
原帖由 火之狗仔然 於 2015-10-19 01:15 發表
唔好提。。灰晒機 同埋 新網吧有點缺陷 1。冷氣不足 2。光線不足 但廁所香左
很知足 珍惜給予復活賽
唯一不好 是你文字上說網吧的不好吧

仲以為又到左lol上分的時間。。
告別信長凸^-^凸

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2015-10-19 01:20 發表

很知足 珍惜給予復活賽
唯一不好 是你文字上說網吧的不好吧
說出不足既地方等網吧可以改善姐,唔洗咁嬲 =.=

[復活賽,對戰時間]

由於參賽隊伍 [澳門魚腩隊] 身處澳門,經雙方溝通後,決議容許,復活賽[澳門魚腩隊] 能在網上對戰.
[咪能演]可選擇,前來網吧,或在網上進行.

um. 聽講我地可以係網上打 唔知係飛豬打錯字定冠軍特權  但係我諗我地隊會依舊去網吧打 建基於番對 對手既公平條件  反正係屋企定係網吧發揮都唔差得太多 再者 我地都唔想贏得唔光明磊落 更唔想比其他人係到因為咁而搵位入我地 你望下個10樓已經係到想咬啦  反正學上屆流星花園既神尾葉子話濟 實力我有  另外想講一點 話雖我同飛哥隊澳門隊都有點交情 我都覺得復活賽可以著情處理 但係如果去番8強賽 我只會支持網吧現場打 就好似本隊唔會係屋企打咁  ps : 我覺得網上作賽非常合適如毒男峰這些在網吧和家中表現有出入的選手 我們就不必啦

um. 聽講我地可以係網上打 唔知係飛豬打錯字定冠軍特權  但係我諗我地隊會依舊去網吧打 建基於番對 對手既公平條件  反正係屋企定係網吧發揮都唔差得太多 再者 我地都唔想贏得唔光明磊落 更唔想比其他人係到因為咁而搵位入我地 你望下個10樓已經係到想咬啦  反正學上屆流星花園既神尾葉子話濟 實力我有  另外想講一點 話雖我同飛哥隊澳門隊都有點交情 我都覺得復活賽可以著情處理 但係如果去番8強賽 我只會支持網吧現場打 就好似本隊唔會係屋企打咁  ps : 我覺得網上作賽非常合適如毒男峰這些在網吧和家中表現有出入的選手  我們就不必啦

引用:
原帖由 新一蘭 於 2015-10-19 01:25 發表
[復活賽,對戰時間]

由於參賽隊伍 [澳門魚腩隊] 身處澳門,經雙方溝通後,決議容許,復活賽[澳門魚腩隊 ...
文字上的錯誤。已經更正
只限復活賽。容許澳門隊。在網上對戰

若澳門隊能進入8強賽事。也必須8強賽時在網吧打現場。

冷氣是足夠的。只因早前有人說凍。調高左。

光線問題。我本人都覺得暗左一些。會加返光。

新場地。需要時間。請諒解。

個人感覺 不是批評負面說話  唔好誤解 另謝飛豬  我地會好好珍惜

每隊都加油
今次都不得不承認
無抽水就無激戰 10隊人士 加油

43 123
發新話題