發新話題

CS1.6 SoGoR/0=-=0 炸Ser(圖已死,已補上RAR檔供大家下載)

[Close]

CS1.6 SoGoR/0=-=0 炸Ser(圖已死,已補上RAR檔供大家下載)

大家好
今日我遇到兩個小屁孩,他們炸我Server,其中一個還說 : Sor,I like Boom Ser

以下為控制台copy回來的證據

圖已死 :
補上RAR檔,供大家下載

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
I'm siamkcs

死圖 睇咩-,- :)

等等先 你話今日?
我成個星期都玩緊CSO/CSGO喎  大佬
同埋我轉左名囉<---kaba/XoXProHns
我點樣炸Ser呀大佬~
同埋我有D日子都唔係香港
加上好少用SoGoR個名

**不良詞語**你啦  我炸你ser?
**侮辱成份** 唔好屈得就屈wor
仲要死圖?查清楚個ip先啦 唔識查ip?  唉~失敗
  大家認住啦 有個叫shine54既同距系一齊ga
個shine54開cheat【變速精靈】  我話距開cheat 跟住唔服
跟住我入jor 帖主個ser  距就叫帖主 ban我  話我炸ser  哈哈搞笑 你黎演默劇? 哈
:) :)

shine54 我都已經唔同佢玩,因為我係今日親眼(果陣用其他名)用外掛,+上你係邊個,死圖E樣野我唔知咩料個圖死左,咁我比你地down尼睇,你話我屈你,e個就係證據lol

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
I'm siamkcs

回復 3# 的帖子

RAR檔已補上,你慢慢下載尼睇~~,唔好話我屈你
btw 你同shine54一樣,用KzH係我個HNS Ser刷LJ top  , 本來係我個254 lj 第一,點知比你個KzH超過左。 ( KzH = Kz Hack )

I'm siamkcs

回復 4# 的帖子

RAR檔已補上,你慢慢下載尼睇,完全冇屈你

仲有佢叫我ban你果陣,你已經打左E一句野 : Sor I like boom ser

I'm siamkcs

發新話題