55 1234
發新話題

[原創] 01區真係沒落了 隨便打場絕信都可以遇到d冇品人 唉

[Close]
引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-7-25 15:41 發表

冇時間睇咁你回咩POST啊
哂我時間 走入黎回幾句完全唔關事既野
點知錯鬼哂POINT 柒左要認先得架 哥仔
睇RP耐D定回POST耐D..我諗你知掛....

引用:
原帖由 不如不愛 於 2015-7-25 15:55 發表
睇RP耐D定回POST耐D..我諗你知掛....
咁你知又回我做咩?
唔睇RP你連成件事係點都唔知就回我
咁你想點先? 定係其實你淨係想係到呃下POST?
咁我冇野好講

場主講禁bug 叮嘛 有問題咩@@?
個個場所謂既禁bug 叮都唔同
唔同我個個場都要問:你講既bug 叮有邊種? 點bug 點叮?
醒下啦年輕人 今年小6未?

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-7-25 15:58 發表

咁你知又回我做咩?
唔睇RP你連成件事係點都唔知就回我
咁你想點先? 定係其實你淨係想係到呃下POST?
咁我冇野好講
睇完~O~其實..人地場主都無講過野...只係話人地MH
唔明點解有人可以做左場主....之後話人用BUG- -之後開POST
唔係問個場主先岩咩.....話哂佢都係開果個....場主可能唔覺得係BUG呢...先唔出聲唔好要人地用你個BUG既定義泥玩...

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-25 16:04 發表
場主講禁bug 叮嘛 有問題咩@@?
個個場所謂既禁bug 叮都唔同
唔同我個個場都要問:你講既bug 叮有邊種? 點bug 點叮?
醒下啦年輕人 今年小6未?
係咪連講句禁丁都要問啊?
唔通講句禁丁係禁你丁地圖? 打左機幾耐啊? 打左絕信幾耐啊?
係咪真係連咁簡單既中文都要問?
你都識講場主講禁bug 叮嘛 有問題咩?
依家個問題係講左禁BUG 佢仲用分身BUG
好啦 之後你就會話分身BUG有咩問題 個招唔算分身BUG
咁嘈落去沒了期
咁我想問下 佢用完之後 我地成隊人提佢話呢個係分身BUG 佢都仲用  而且係好幾次(提外話 場主我地隊)
之後佢D隊友可以話番我地用BUG轉頭 我真係唔知竹中抽中酒井大係BUG 我見識小啊 幾勁啊
呢個情況 呢班FD唔叫冇品 叫做咩? 定係其實你一直都係咁做?
我個POINT一直都係咁 你就係要拉住人話呢個BUG唔係BUG咁嘈
不如你認真學下閱讀理解 再去睇番我D回POST 再番黎嘈啦
你連個問題都未搞清楚 請問你係到嘈咩?

引用:
原帖由 不如不愛 於 2015-7-25 16:07 發表
睇完~O~其實..人地場主都無講過野...只係話人地MH
唔明點解有人可以做左場主....之後話人用BUG- -之後開POST
唔係問個場主先岩咩.....話哂佢都係開果個....場主可能唔覺得係BUG呢...先唔出聲唔好要人地用你個BUG既 ...
哥仔 有冇見場主一開波講個句禁叮 禁BUG?
我有CAP圖既 就唔好話冇睇RP啦

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-7-25 16:12 發表

哥仔 有冇見場主一開波講個句禁叮 禁BUG?
我有CAP圖既 就唔好話冇睇RP啦
吓吓吓........我諗場主係識打字既.....人地場主無當果個係BUG......
只係知有3條友開波幾分鍾話想直G.....(想贏邊個想多D....我諗好易睇)

引用:
原帖由 不如不愛 於 2015-7-25 16:14 發表
吓吓吓........我諗場主係識打字既.....人地場主無當果個係BUG......
只係知有3條友開波幾分鍾話想直G.....
開波講直G有問題? 我就唔明啦
睇埋落去啦 連個場主之後都比人話用BUG
柳生中利家大等於BUG? 點同你溝通啊? 出聲有用? 我地較出埋聲啦
最後咪比人話玩BUG

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-7-25 16:18 發表

開波講直G有問題? 我就唔明啦
睇埋落去啦 連個場主之後都比人話用BUG
柳生中利家大等於BUG? 點同你溝通啊? 出聲有用? 我地較出埋聲啦
最後咪比人話玩BUG ...
件事動機就係你明明令技G唔到.....之後有人用(你定義既分身BUG)殺左你 之後開始抱怨 開POST又錯區
場主都接受到人地用分身BUG.....更加比人話玩BUG
既然場主啞忍,,,,唔好唔記得你只是玩家
我諗場主講野 成件事唔會變到甘

引用:
原帖由 不如不愛 於 2015-7-25 16:31 發表
件事動機就係你明明令技G唔到.....之後有人用(你定義既分身BUG)殺左你 之後開始抱怨 開POST又錯區
場主都接受到人地用分身BUG.....更加比人話玩BUG
既然場主啞忍,,,,唔好唔記得你只是玩家
我諗場主講野 成件事唔會 ...
錯區又真係岩 應該開去抱怨區
不過你真係講得就講 你都都識講對面用BUG仲話我地玩BUG
咁請問我開個POST話對面班FD冇品 有咩問題呢?
定係其實對於你黎講用禁技 再話埋對面用BUG係一個好有品行為?
我令唔令技我就見人見智 不過聲我就出左 場主一早講左禁咩 未開波已經有講架啦
我地都有出聲 我真係唔知呢D叫咩啦
我係玩家 咁對面唔係? 定係其實係你眼中佢地先場主啊?
我諗有品小小既人都唔會係用完禁技之後再屈對面用BUG啦

55 1234
發新話題